Wednesday, March 2, 2011

Relaxing Home Spa!

Hey ladies!!

I juz to share some info yg i baru discover from this blog!
The blog own by a luvly girl named Tim.She's very friendly and cute i can tell u.=)

Nk tawu ape yg best tentang blog die??

Ok..
I'm sure most of us especially b2b, time nk dekat2 kawen time tu la dok sibuk cari spa sana sini kan..pastu kdg2 da sibuk ngn office work, x sempat nk 'memanjakan' diri sendiri (memanjakan kauuu katanya=D).

So pd yg kesuntukan masa and tak de mase nk g spa, Tim ni ade wat service home spa which die akan dtg ke rumah kita utk tolong kite 'memanjakan' diri.=)
Best kannnn??

So, here are the pakej yg ditawarkan.=)


PAKEJ SAUNA

sauna sahaja = RM 20

Pakej Sauna Rejuvenating: urut, scrub, mask+sauna = RM 115
(tim akan bwk the sauna ke umah)

Pakej Sauna Clean n Cl
ear : scrub + sauna = RM 60
(tim akan bwk the sauna ke umah)

Pakej Sauna Fat Off: massage+sauna= RM 50


pakej sauna weekly (dtg setiap mgu or bile2)= 4 session x RM 15 = RM60+free 1x sauna!

pakej sauna bile2 (dtg bile2)=10session x RM 15 = RM 150+free 2x sauna!

Bukan tu je...
Klu korang nak tgk pakej yg special utk b2b klik here.
Tim jgk provide service for waxing and skin lightening..
Korang nk cerah kan part mane, pilih jeeeeee.=D
Nk part yg terbuka, nk part yg tertutup...sume boleh..

Last Monday, I had set an appointment ngn Tim, and i chose Rejuvenating Sauna Package..
Lepas buat tu badan rase sgt fresh and relax .Pastu kulit pn jadi lembut and mulus.=)
Tim massage sgt best okeh..Badan die kecik, tp tgn kuat..hehe.
So ladies, ape tunggu lagi?
Contact Tim and set appointment ngn die.
If u need her hp num, juz pm me.


6 comments:

LisaLisut said...

omg best gile!!! thank u for this info mawar :)

aDieyZa said...

zana pun pernah cuba mobeli spa dr Tim.. mmg sgt best!!! Tim pulak sgt profesional.. suka!!

aTy _faRed~ said...

waaahh..lamer tak pergi apa sejak kahwen ni....!!

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum mawar.

good info. thanks ya! since dah dapat good review ni harus la try juga. hihi.

in fact, lepas kahwin pun boleh teruskan juga ni. bagus! ^__~

Mawar misswateva said...

lisa~most welkem babe.=)

adieyza~kannnnn..nt nk wt lagik.best!

aty~pe lagiiii..jom try jom.hehe.

cik syahira~lepas kawen pn kne jage jgk kan..rasenye lagi la kne jage hee.=D

mobile spa said...

hee..lorh kak mawar kite ni..tq so much for the positive revieww!*malu tapi suke..heheh:)