Tuesday, March 29, 2011

"Hana Zakaria Wedding Planner : 1st Anniversary Contest"

Hana Zakaria?Korang penah dgr nama die tak?
Welll....She's among one of the talented young lady in the wedding and bridal line i can say.
First time tawu psal hana ni mase tgh g dgr ceramah or kursus..tak ingat dah.
Mase tu one of my friend, Akma yg knalkan pd i.
Die ckp "Mawar, untung u duduk Melaka sbb da ade sorang WP ni, Melaka based. even she's still new but her ideas was so damn great!i nak guna die, tp my enggagement kt Penang.."

Terus i mntak die tunjuk fb Hana dr dlm bb die..

Lepas tgk hasil tgn hana i was like...Eh, btol ke Hana ni Melaka based??
Junior i mase skolah plak tuuu...
Cam tak percaya je sbb frankly speaking, mmg susah sgt nk cari WP or andaman butik kt Melaka yg dtg with a great and fresh ideas mcm this young lady!
Bukan i x suke typical butik andaman yg sedia ada, but i want sumthing diff on my big day!
And yes!Hana did fulfilled my dreams.
I bukan nk yg EXTRAVAGANZA bcoz i know who am i and i still berpijak pada bumi yg nyata.
"AKU BUKAN ANAK MENTERI".

But enough said i juz want sumthing simple yet look modern.
Againnnn, Hana did fulfilled my dreams.

Insyallah Hana will do for me, from dais, canopy up to catering.
Ok melalut..
Ni entry nk masuk contest okkkk..haihhhh..Mawar..Mawar!!


First, i have to do is to post my most stylo pitcha with En kunyit..


So here goes the pitcha...

Gamba ni bukan i edit sbb nk masuk contest ni tau.tp mmg da ade dlm folder so i juz gune blk.dlu i pnah tempek gamba ni blog.Klu x caye klik sini.Eh, siap x caye, x caye plak kn.ape jeee..haha.

Second, i perlu letak caption tidak melebihi 30 patah perkataan mengapa i pilih gamba di atas..

Ouuhh, knape i rase gamba ni stylo??
Adakah sebab benjolan perut itu?Oiiittt..jgn gelak!tu seksi namanya la.haha.
But i juz dun care!
I am who I am..tak perlu utk i sorokkan kekurangan diri i..

So here goes the caption...

"Ok, for me i rase ini gamba paling cute i bersama En Kunyit..=D
Die pandang saya, saya pandang die.
Pastu die pegang kucing, saya mkn eskrem..tak ke sweet tu??"


haha.

Orang kate..
Dari Mata Turun ke Hati,Itulah Cinta Pertama Kitorang.=)
sila muntah hijau sekarang.

Chop2..sebelum korang muntah hijau, korang bley tgk Hana's creative works at :

Hana Zakaria Wedding Planner


6 comments:

anaifa said...

woi.. ni blog baru aku.
aku dah xle msk contest dah, bulan 7 ni dah due.. hehe

aTy _faRed~ said...

waaa.. macam menarik jer contest ni... ai yang dah kawen ni ley tak join...:)

hana yoriee said...

mawai, gud luck!! masuk jugak contest ni..hehehe

poyaty said...

klau dr selangor dia layan ke? hehe

gudlak :)

Mawar misswateva said...

efy~nape tukar blog?ko join baby contest je nt fy.=D

aty~haha..u tgu baby contest la nt in future..=)

hana~thanx hana!haha..mane tawu rejki kawennn.=D

poyaty~confirm layan babe..cume kne additional transportation charge rasenye klu menang.jom la joinnn.=)

iedchan said...

hi..u b2b melaka jugak ke...:)

i pun dulu igt nak amik hana ni jgk..tapi tak sempat la jumpe...las2 amik org len...btw die penah masuk nona kan...

hey..i folo u k...:)