Friday, March 4, 2011

Promosi Semarakkan Cinta Rizman Ruzaini

Peeps!!

Kalau i sebut name Rizman Ruzaini, i bet korang sume mesti knal kannn..
Yup, he's one of the top Malaysian fashion designer. Sape je diva yg x pnah gune khidmat RR ni korang bgtau i cket??
U named it...Baik Dato' CT, Erra Fazira, Kris Dayanti, Fazura...Ehhh..mmg bley kire ngn jari la sape2 artis Malaysia yg x gune khidmat RR ni.
And the latest was Ayu Raudhah!
Meletopppppp ok baju perantin dieeeee..mmg menangis tgk!
Tambah plak ngn muke ayu si Ayu Raudhah ni..Hah da sesuwai sgt la ngn nama die tu.
Mmg meletop letop la jdnye kannnn..

Jom kite intai cket design RR ni yuuuukkkkk...






Ayu Raudhah during her wed day..

Simple dress on Fazura.
Tgk Fazura ni...Eiishh..xpnah la i tak suke tgk muke die ni.Cantik yg amat!


Owh yg ni i like the upper part!Suke detailing die.


Baju Dato' CT mase AJL.

Sweet je baju ni kne kt Erra.

The Fabulous Zain's doter.

So korang suke tak??*gaya Eric Leong*


Walaupun lambat review promotion ni, mak tetap jgk nak okkkk...
Ade few bloggers yg da review awal2 dlu.heee.

So here goes...


PROMOSI SEMARAKKAN CINTA DARI RIZMAN RUZAINI

14FEB-14 MARCH
sempena bulan percintaan ini, RR meraikan cinta dengan menganjurkan promosi perkahwinan!
kepada sesiapa yg menempah sepanjang bulan cinta ini akan dimanjakan promosi dan hadiah cinta dari kami

untuk setiap tempahan akan dihadiahkan pilihan

custom made shoes

veil dan aksesori

baju melayu lelaki

dan juga kepada 14 yg pertama, akan di manjakan lagi dengan potongan sebanyak 25%

untuk temujanji

sila hubungi +60174766004 +60124586317 +60391725784
rizman_ruzaini@yahoo.com www.facebook.com/rizmanruzaini

Yg dpt free tu i like!hehee..=)

So korang ape tunggu lagi, g call RR and wt appointment!
Mawar, sila menabung dr sekarang!!

6 comments:

poyaty said...

oh oh oh, kalau sudah berdikaun pun mcm x mampu lagi je. huhuhu. baju nya cantikkk

AmyMizzunderstood said...

Mawar..nk pakai pun mampu jek..jgn tipi yer

Mawar misswateva said...

poyaty,try je jumpa pastu menabung dr skrg..hehe.

amy,hehee.insyallahhh.tp baju u dlu tu cantik!=)

Nadya Zahid said...

mawai-u ade call x tanye bape harge die..huhuh :)
sure mahal kan beb?xbrani nak call pon...

Mawar misswateva said...

Nadya~later i pm u okeh.=P

Reen Tart Nenas said...

suka sangat baju mak et tu :) sgt sesuai dgn die...