Friday, March 25, 2011

Dapat pindah Melaka!!yeayyy!!

Salam Luvliessssss...=)

Alhamdulillah..x perlu tgu sehingga berbulan2 mahupun bertahun2, 4 april ni i da kne lapor diri kt Melaka. Baru sebulan lebih i apply utk pindah Melaka. Tup..tup..mase kt sabah dpt call from Zetty said that surat pertukaran i da smpi kt HR..
Sedih ade, suke pun ade.
Tp suke tu lagi byk la dr sedih..hee.
Sedih sbb nk tgl kn membe2 and housemate.=(
Suke sbb da x payah ulang alik Putrajaya-Melaka-Putrajaya setiap minggu.=)
Penat okkkk..Jumaat Lepas kerja akan gegas blk Melaka dan Isnin pagi2 buta da gerak balik Putrajaya terus ke ofis.
Semoga tuhan sentiasa mendengar setiap doa i selepas ini dan sentiasa memudahkan segalanya utk i...Insyaallah.
Tak payah risau Cikgu Biah tinggal rumah sorang lagi bile nano da further study lepas ni since result SPM da pun keluar.Ouhh, congrates Nano!Tp physics and chemist terukkkk..aiiishh.
Tiba mase i pulak duduk rumah jage Cikgu Biah bile Cik Olla jauh kt tgh laut.
Cikgu Biah pun pencen end of this year. Cik olla pencen lagi 2 tahun..so i selalu fikir mcmane nk tinggalkan Cikgu Biah sorang kt Melaka nt bile nano da further study and Cik Olla pulak kt Terengganu..

Doakan yg terbaik utk i ok..=)

9 comments:

poyaty said...

tahniahhh. da xyah berjauhan dr parents lagi :)

dkt dgn future hubby x? hehe

hana yoriee said...

alamak..mawar dah nak pindah melaka..tak pat nak ronggeng2 lagi la..huhu

Miss Messy Mirae said...

congrats mawar..
bila pegi dpa?

anaifa said...

Alhamdulillah..

Wani said...

wow..Allah's plan for you are perfect=) Alhamdulillah..

kisah aku said...

rejeki nk kwin mawai.... :)

shooting star said...

impian jadik kenyataan! :D
congrats you! :) Niat yang baik insyaallah allah tunaikan kan u. heee. Happy for yu!

Mawar misswateva said...

poyaty~thanx babe.=)
lega dpt dekat ngn dorang..future husbnad masih berjauhan.tp insyaallah akan dekat jugak.=)

hana~tula hana..xpe, sabu ni kite beronggeng sehabis baik okeh!=)
klu nk order cake bley lg kan?=p

miss messy mirae~thanx babe.g dpa insyallah end of this year.=)

anaifa~alhamdulillahhhh fi..lepas ni salu aku blk kg.=D

wani~amny thanx to allah..alhamdulillah.=)

kisah aku~yana,rejki kawen mungkin.bile nk jmpa?hehe.

hana yoriee said...

woraits..sabtu ni kita ronggeng sakan..haha..

op cos lah masih boleh order cake =)