Monday, February 14, 2011

Wish Bowls on my wedding!


Hye peeps!!

while i'm googling ideas on wed, terjumpa idea ni yg mmg similar ngn seperti yg i mahu on my wed.
I prefer Wish Bowls instead of Guest Book! I want it to be simple yet memorable.
Kalau boleh sume yg dtg tak kesah la friends ke, family members ke, i nk dorang sign and leave their wish.At least tinggalkan 'jejak' yg dorang dtg my wed.=)
yela mmg tak dan la kn perantin nk jumpa sume guests yang dtg. So dgn adanya wish bowl ni, dpt la i tawu sape2 yg dtg my wed.




Dalam pic tu dorang guna scallop paper, but for me doily paper would be more nicer kan..=)

2 comments:

kisah aku said...

gud idea~~~

choclairissa said...

i gune doily paper dear..ade review i buat utk paper bag.. murah je..kalau nk murah sila masuk dlm pasar chow kite..boleh dpt 200pcs for rm3..