Wednesday, August 8, 2012

Mini Pelamin and Hantaran for Salwa & Razzaq - 30 June 2012

Ingat lagi entry ini?
Alhamdulillah.Selesai jugak buat Mini Pelamin and hantaran for Salwa.
Dalam pada baru lepas berpantang, i gigihkan diri jugak buat since da janji ngn Wawa.
Ingat, JANJI DICAPATI DITEPATI.;p

During our dicussion, Wawa requested a simple mini pelamin during hr nikah.
Tak nak serabut2 katanya.
And yes, Wawa happy with my humble work.Alhamdulillah.:)

So takmo cerita panjang, jom layan gamba yang tak seberapa ini.

Salwa with her simple Mini dais for nikah.

Salwa & Razzaq

 The Mini dais with pink,purle and white theme.

Flower arrangement. sampai ke Subuh jugak la nak menyiapkan.huehuehue.



Besoknye during reception, all the flowers digunakan balik utk candy buffet deco.
Owh,Btw the candy buffet bukan i yang buat. Salwa's sisters and couz yang prepared the candy buffet. I sampai2 je semua da siap.;)

And here goes the hantaran from Wawa to hubby.
 Buat kerja sorang-sorang adalah sangat tenang dan i boleh focus.






Owh, tak lupa juga utk handbouqet.
Wawa request handbouqet for herself and her bridesmaid.
Tapi i sedikit hampa dengan handbouqet yang i buat sbb die macam layu sikit during the reception.
Haihhh..




7 comments:

Anis_Apis said...

cantiknya...nak sewa flower stand and vase skali...boleh ke? hehe

Mawar misswateva said...

tq anis..bley je kalau nak sewa babe.;)

Bride to be of U-Suf said...

dear.u duduk area mana..if area batu pahat.johor u ada cover tak..tqvm

Mawar misswateva said...

I duduk Melaka.
Bley je Batu Pahat.Anything u juz email kt mawarniabdullah@gmail.com. Kite bley discuss.;)
Tq.

Bride to be of U-Suf said...

thank you dear..:)
I alraedy add u kat fb.Nanti apa2 kita pm kat fb la ea..Tq ^^

Umie Aisya said...

Cun weh!i like!

Mawar misswateva said...

Orait babe, pape kite discuss kt fb la eh.senang cket.:)

Aai,tq mekkk!hee.;)