Tuesday, August 7, 2012

Dari kerana nafsu, badan membesar.rasakannn.

Pejam celik pejam celik da masuk minggu ketiga bulan Ramadhan.
As usual, yours truly mengambil kesempatan di bulan puasa untuk turunkan berat badan.
To tell the truth i gained 14 kg, since kahwin dulu.
gilaa kann??
Memang ramai sgt yang tegur badan da macam tong, tapi mase tu 'berisi' lagi.
So i just senyum jela.Memang takde hati nak diet ke apa.
Mase tu selera memang macam jin.Semua tak tolak.
Haaa ko, at last naik smpai pat belas kilo!
ko hado??
Pergi wedding pun asek la pakai kaftan.
sebabnya, kain baju kurung semua da tak boleh nak zip.
Ade tu part peha pun da tak lepas.
Haiiihhh..mmg gila la.

Sekarang ni da masuk minggu ketiga puasa, badan still tak turun2.
tak makan nasi pun die remain berat yang sama.
Nasib mase 'pantang' dulu ada trun dlm 3 kg.
So smpi sekarang la same lagi berat.
6 series u olssssss!
gila!gila!

Ni aim nk pegi balik 5 series!
Hari2 duk berzumba depan tv.
Hari2 duk melantak buah.
Buka pun dgn buah je.
Menggigil kepala lutut okk tengok lauk pauk time buka tu.
Tapi apakan daya. 
Demi badan, saya turutkan.;p
Tak dapat awal 5 series, dapat tengah 5 series pun jadik la.

6 comments:

balkidz_hunny said...

aku turun sipi² hujung 5 series. tu pun harus berusaha lagi nak pakai skinny jeans :( sobbs!

Mawar misswateva said...

ok la tu oi.aku jeles.aku masih 6 seriessss.huhu.rindu skinny jeans segala.=(

thezaila said...

mawai.. baru baru masuk 7 series.. ngeeeee.. mati la.. so raya kali ni, aku jadi mcm anak dara.. duduk dalam bilik je.. maluuuu

Mawar misswateva said...

makla, aku pn rase aku jadi anak dara sunti.memerap dlm bilik je.pulak tu aku beli baju raya pun 1 size smaller dgn harapan dpt mengecil menjelang syawal.gituuu.haha.

anaztasias nora aira said...

nora skrg mengembang gila hik3 lebih dr 5 kg kot

Mawar misswateva said...

nora, simpton lepas kawen gaknye kan nora.hikhik.