Wednesday, June 27, 2012

Salwa's Hantaran and Mini Pelamin in progress.

Dalam sibuk2 takde masa, yours truly sempat jugak buatkan hantaran and simple mini pelamin for a friend, Salwa.
Since during my wedding hantaran and pelamin (nikah and groom side) adalah DIY, so Salwa asked me to help her out on her wedding.
Dan die percaya sepenuhnye pada i utk buat hantaran and mini pelamin.
Alhamdulillah..;)


Jumaat malam majlis nikah Salwa di Bukit Mahkota, Nilai.
So besok dah kena bergegas ke Nilai nak prepare semua.
Harus singgah dulu ke tempat beli bunga favourite i, Floristika Bangsar.

For hantaran, i da start buat awal sikit.
Since she asked for fresh flower decoration, makanya flower arrangement haruslah buat last minit kan.
Macam tu jugak dengan mini pelamin.
Flower arrangement semua last minute.

Dala i buat kerja sorang, nasib ade En Kunyit, bley la jadi 'tukang' angkat barang merangkap 'tukang' set up pelamin.
Hihi.
Sementara die set up pelamin, bley la i start ngn flower arrangement kann.

Rindu sangat2 dengan wedding preparation and thingy!
Tak sabar nak tunggu besok.
Nak pilih2 bunga. Nak mix n match.
Nak buat flower deco.Yeayyy!! Tak sabar!


Will share the outcome guys!
Hee.

1 comment:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Yeayy! Pasni kau jadi vendors pulak.