Wednesday, July 4, 2012

Being Pregnant

I have experienced being a pregnant lady.
But Allah knows better.
The baby only get to be in my womb for only 3 and a half months.
I'm thankful to Allah for the wonderful experienced i had.

Saya redha, belum rezeki.
Insyaallah rezeki di lain hari.
A twins maybe?Siapa tahu kan?
;)

8 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Maw, sorry aku tak tahu maklumlah takde wassap!
Sabar Maw, Allah nak bagi yg lebih baik utk kau. Meantime, take care babe!
Hugsss~

Ideologi Hidayah said...

ye ke mawai.. x pe sabar.. Allah maha mengetahui.. maybe belum rezeki ko n kunyit ko..

Yang penting cuba lagi..yeayy..:)

Bila nak jmpe ni winduu rr kat korang semua..huhu..

Unknown said...

aww:( sorry to hear that Mawar:( ganbatte!

anaztasias nora aira said...

Be strong dear. Insya Allah , Allah janjikan sesuatu yang lebih baik kan :)

...miSS fAi... said...

u r strong women... insyaAllah, ade rezeki yang berkali ganda untuk u nnti... =)

lovelyadibah said...

aku doakan kembo chanteks nnt :) untuk kidz cepatla ada wassap.hehe kbai.

shooting star said...

Babe, oh my god. Seriously tak tau yang u pregnant. Takpe, banayk lagi masa. Try and be strong ok. =) Ada hikmahnya, insyAllah.

Take care please.

Pn. Marliana said...

Salam Mawar .. sorry bru la nak aktif balik berblogging... n baru tau... sabar k mawar... setiap yg berlaku ada hikmah yer.... InsyaAllah ada rezeki anak akan datang ... Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hambaNya ...