Thursday, September 30, 2010

Kalah perantin nanti Noks!Over tauuu..

Ok, ingat lgi this entry regarding the kain for my couz wedding.
owhh sgt syukur sbb kain tu da selamat hantar ke tailor baru saya, which is my couz's butik!
first baju yg i hantar kt die dlu, very comfortable and nicely fit to my body!cewahhhh.=p

Dalam kepala da dok fikir nk wt design yg ala2 kt bwh ni tapi haruslah ditransformkan menjadi design yg lebih sopan, sesuai dgn adab ketimuran kita kan...ko gila hape aku nk pki seksi cmni??pk ko mat sallehhhh???

really heart the patch lace!sookaaaaa!!

Tp since ktorang da beli 4 metres each for lace and lining, so it's such a waste if i didnt fully use the kain!
Makanya..i juz buat long fully lace dress yg simple mimple with button details at the back and dekat lengan. button hny sekadar hiasan with no use!
i x mahu la nt kne mntak tolong org plak nk pasangkan button kt blkg baju tu kn..
eehhh..mak bukan perantin noks!
ok.. xsabar nk tgu her big day!


Owh saya nk bagi die cake for the cake cutting ceremony, tp tak order pn lg cake tuh!aiiiiyyyooooo..=/


7 comments:

sk said...

cantiklah!!
kira jimat jugak kan, takyah pakai lace smpi 4 meter.
mmg kalah perantin! hehehe

anaifa said...

woi pempuan... ko jgn nk over2 okiessss...

yesss... mawai sponsor kek masa potong.. yey!!! ingat aku kaween 9/10 ni nk potong kek.. hang tempahlah.. aku tak tau ktne nk buat.. aku nk choclate moist cake, 3 layers, icing yg cantek ok.. yg boleh makan.. ok aku agak demand.. tp toksahla yg extravaganza sgt!!

huhu.. kau kawen nt aku sponsor ok.. tp jgn cr yg harga 600 ms ko kawen nt..

Rilla said...

Wah, tercabar perantin macam ni. Oh, jatuh cinta dengan baju bridesmaid yang paling kanan itu.

ElyaElmo said...

me love patch lace alsoooo!!!~ style kannn..tpi kene cr tailor yg betol2 pandai jahet...kang ade yg mengamuk klo tak betolllll ha3

anaztasias einz said...

hii dear... im been quite for a while :(

btw, saya dah xguna ek link nora aira tu. ada masa nanti exchange with my new link yea http://norapurplebridez.blogspot.com/

tengs dear.stay cool pretty n healthy

(formely known nora aira)

Mawar misswateva said...

sk~mmg btol..jimat and cantik!klu tahu beli cket je lace..=/

efy~da2..da lepas da pn..ko tetap mantop fy!
and pasal cake tu..aku x suke btol.indah kabar dr rupe!tertipu aku!

elyaelmo~babe..i rase i da dpt la cri tailor yg bley jahit kain lacey macey ni!murah lagi tuuu..=)

Mawar misswateva said...

nora~thanx babe..
will link u back k!=)