Thursday, August 12, 2010

U ols buke pe arini?

salam all..=)

Da ptg2 cmni mule la prut 'keriak keriuk' kannn..
Kalau x bulan pose tu, xmkn smpi ke subuh pun steady je i bleh jogging lg tau..(wah statement x hagak)
Padahallllll..hanya mereka dan keluarga mereka je yg tawu!hee=p

Arini i dok pk2 lg nk buke pe..
Da berazam aritu bulan pose ni xmo mkn nasi supaya weight ticker kt sebelah tu tercapai..
Tp impian tgl impian..
Sahur 1st pose aritu da terus i lantak nasi tauuuu..adehhh!
harap2nye lepas ni kuatlah semangat i xmo mkn nasi eyh.=D
Arini En Kunyit balik Putrajaya..
So dpt la ktorang buka same2..Yeayyyy!!
Besok die nk blk Bahau da.. xpat nk buke same da.
So i tgh dok pk2 nk buke ktne arini..
Yg pentingggggg..JANGAN MAKAN NASI.sekian.=D



To En Kunyit..

Shyg..
I tgu u blk.
kite buke same2 eyh.=)
U drive safely kayh.
IMY,ILY!
muaxx!
*love mode*


4 comments:

ZARA said...

Good luck tak makan nasik!!! i next week baru start balik my no carbs diet. huhuhhu

mysarah said...

tak makan nasik memang boleh lose weight tau. i've lost 7kilos n 3months without taking any nasik, bihun, mee or roti. but dh naik baik 2kilos sebab tak kawal makan. haha. anyway u can do it girl. yg penting semangat! ;)

Salasiah Ammar said...

yeyeh, aku blk melaka ptg ni...selamat berbuka mawai...;p

Mawar misswateva said...

zara~chaiyok2!

mysarah~yup!yg penting semangat and nafsu-makan-macam-jin tu harus dibuang!=p

siah~yeayyy!sronok la tu dpt buke kt rumah.=)