Tuesday, August 31, 2010

Rambut Raya Saya


Salam peeps!
Owh..weekend saya adalah best kerana:

Firstly, saya balik Spore dan dapat berbuka bersama nenda tercinta dan tidak lupa juga aunty2 kesayangan..=)

Secondly, kalau da ke Spore tu, tak sah kalau tak menghabiskan duit keluar shopping!Tp yang bestnye, i da dapat kasut rayaaaaaaa!!!!Yeahhhh!

Thirdly, saya telah gatal-gatal mulut asked the salon guy to perm my hair!Makanya rambut raya tuan punya blog adalah ala-ala AnnaLynne McCord!tak hagak kauuuu..nk artis hollywood jeeee..=P
Dan dgn gaya rambut ni, muka tuan pny blog adalah nampak kembang dari biasa!
Tp kalau da agak2 rimas tu, bley jadi mlm raya tu i pegi salon and rebontot rebond blk rambut ni!


6 comments:

mysarah said...

eh eh artis hollywood dtg mesia! nak signnnnn :D

Nora a.k.a Aira said...

cantik !! ops nora pun nak join signn :P

Rilla said...

Ok ape, rambut raya macam dalam gambar tu. Jangan pakai baju yang dia pakai tu wat baju raya dah la, LOL

Mawar misswateva said...

mysarah and Nora~ wahhhh..sign katanyaaaaa.=P

Rilla~owhh..dun weri. baju tu kalau tak raya pun xpakai kottt...haha.seksaaaaa..=)

Dee Dee said...

tunjuk sikit ah gambar~!!

Mawar misswateva said...

nt laaaa..tgu raya!buruk!=/