Thursday, March 26, 2009

Pain.

Si Budak Lelaki saya jauh.


Die slalu buat saya sakit.

*sakit hati* (bile die buat bodoh)


*sakit jiwa* (bile die tak paham saya)


*sakit mulut* (bile asek ketawa je ngn die)


*sakit mata* (bile nangis sbb saya rindu die)


*sakit tangan* (bile saya selalu cubit die)


*sakit kaki* (bile kami jalan-jalan dan saya kecoh nak pki jugak my luvly wedges)


*sakit perut* (bile saya makan dan makan dan makan lagi dengan die)





**Sekarang ni saya tgh DOUBLE *sakit hati* dan TRIPLE *sakit jiwa* .


Bile la saya nak *sakit mulut* dan *sakit kaki* dan *sakit perut* lagi niiiiii.





Suspect yg dimaksudkan

Si Budak Lelaki

-ME-

misswateva

5 comments:

musica said...

haahhaha..even ur blog is about 'pain', tp still sweet.nape eh?cuz actually my dear, u r so crazy bout dis budak laki..hehhee..=))

Mawar misswateva said...

hahaha.i'm crazee over dis bdk lelaki.
dis bdk lelaki plak wt bodo like crazee!!

jia said...

ak pon saket cm ko gak la...
kawen jela mawai...kunyet abes stdy ble?

Mawar misswateva said...

aah, klu pk singkat jiah, aku kawen je.ko tawu kn aku pn mmg mengenyet2 nk kawen.huahuahua..
tp klu pk blk, kawen lg skit jiwa dibuatnye. tak boleh da nk menjawab2, nt derhaka plak...lol.
die abes lame lg jiah.bertahun2.takpe, klu da gatal sgt, tak pyah tgu die abes.aku on je jgk..wawawa.

jia said...

hahahahha...ak pn dh gatal nk kawen nih..ak dh ckp kt joe kwen umo 26...
mak ak pn dh sebok je tny ble nk kwen..siap dh plan2 g ngn bapak ak..pening ak..huhuhu
ak pn klu pk singkat pas joe abes blaja trus ak ajk kwen,,ujung thn ni kot mjlis ak,,,heheheh ;p
uwaaa duit nk kwen xckup g!!! mne ak nk cekau nih..huhu