Tuesday, May 31, 2011

Cerita pantas hari minggu saya!

Quick update!
Hari sabtu sempat ke wedding Cik atia di Putrajaya..Tibe2 rindu ofis lame yg bersebelahan dgn lokasi majlis.=/
Walau i smpi lmbat around 3pm, tp tetap duduk lame hingga jam 5pm.
Duduk berbual bersama-sama vendor2 yg ade, buat i hilang ingatan skjap yg En Kunyit tgh menunggu utk ke majlis sepupu di Semenyih..=)
Tp yg best nye sempat mengatur janji dgn salah satu vendor yg ada dan x sabar rasenye utk melakukan 'itu'.
Masih awal lg , rasenye tak perlu utk di gembar gemburkan.
Tiba mase akan i cerita..=)


Di Majlis malam berinani couz kepada En Kunyit, En Kunyit mintak i berduet ngn die lagu Senja Nan Merah dan Mawarku, tp sunguh choooooyyyyy apabila suara langsung tidak keluar manakala kepala lutut ketaq2 macam nk tercabut. Kesian En Kunyit terpaksa menyanyi part perempuan jugak.
Besoknya semasa hari langsung, i balas dendam nyanyi 4 lagu dgn steady nye.wakaka..=D

6 comments:

fazilzura said...

lama x berkoke bersama en somi

Anonymous said...

dah jd artis utk majlis wedds lak ke??heheee....(k.nita,moa)

Miss Aai said...

aku siap kne cabar berkaroke masa majlis belah melaka mawai.muka dh tatau nk buat reaksi apa.haha.

Renee Meow said...

ah nanti i nak dgr mawar nyanyi in next wedding..voley? hehehe... *tetibe rase nak layan karoks lak* hehehe ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

ElyaElmo said...

mawarr!!! napa tak bg tau u dtg.hehe..leh tggu kejap.tak silap i pun balik around time tu

Mawar misswateva said...

fazilzura, klu karok jamban i x maluuu..g ajak somi karok.=)

kak nita,artis la sgt kakkkk..nk jd artis moa dlu pn xlepas.haha.

aai, tu yg plg aku takut weihhh..tp belasah jela ekkk.sore klu cm tok ti xdela aku malu..=D

reene, haaiiihh.mntak dijauhkan la.haha.tgu u nyanyi dlu laa..

elya, alaaaa..tula. da la mmg lmbat, dgn jln tutup bagaiiii. x dpt jmp sape2 punnn..haihh=(
xde jodoh namenye elya..hee.jmp next wed eh.=)