Wednesday, April 1, 2009

April Fool!!u got prank!





1 April 2008 - 12.15am
Mawai..Aboy pengsan.Aku nk anta die g hospital ni.

Zam, aku mls tau nk lyan org nk kena2 kn Aprilfool ni.


2 minit lepas msg dihantar, telefon berbunyi ring..ring..ring.Ku angkat ku tanye siapa..Telefon berbunyi ring..ring...ring..ku angkat ku dgr suara....

"U..sampai hati u kn tak percaya i pengsan tadi.Hahaha.."

"I mls la nak percaya kalau setakat org nk wat Aprilfool, pastu tak jadi. Agagaga.."


Ni cite Aprilfool yang cuba dikenakan ke atas saya dan tak bape nk jadi..

-------------------------------------------------------------
1 April 2008 - 8.50am

"U..minyak kete i ni tinggal cket je.Tp da lambat ni, x sempat nk isi.Balik keje nanti baru isi la.."

"Boleh sampai ofis tak tu?"

"Boleh kot...Tapi i tatau la u.Rasenye ok kot.."

1 April 2008 - 1.00pm
"U..jom lunch. I nk banje Zam skali. Nk bg die rase ayam mcd yang die ckp tak sedp tu. Nanti i amek die skali la. Tapi kn u..i tkut je kete i benti kt tgh jln."

"Tak pe u.U letak je kete kt ofis Zam, nanti i amek u. U nk i bawk kete u isi minyak x?"

"Takpe la u..Nanti blk keje i pegi."

"Are u sure?"

"yup"

1 April 2008 - 6.00pm


" U..i nk balik ni..Tapi nk g isi minyak dulu..Sumpah u..i btul2 risau sgt ni..Minyak da sgt bling2 ni..Takut tak sempat sampai petrol station je."

"U ni..tadi i nak isi kn u ckp x payah."

"Laaa..xpela..u get ready je klu i soh u dtg. Let say if x sampai petrol station, i call u jela. "

"Ok u..I stanby ni."

15 minit kemudian..


"U..U..Cane ni u..Mmg x sampai ni u.Kete i benti btol2 kt traffic light ni u..Tgh jalan plak tu.Adoiiiiiyaii.."

"U bia btol u..u skrg ktne? I datang kt u skrg."


Aku pun dgr la die berlari2 turun tangge and termengah2..Risau sebab bahaya kete aku kt tgh jalan...Weeehhheee.

"I da nk smpi da Shell ni u.Kalau tolak kete sampai la..I turun la tolak kete ni u. Cket je pun.."

"Ehhhh, tak payah..U tgu je i. Jgn kua kete, bahaya.Pasang hazard.I pegi bli air mineral, Nanti i isi minyak dlu dalam botol mineral tu and hantar kat u..U jgn kua tau u. Hazard tu pasang."

"Yeee u..Baikkkk"

Aku da dgr die dlm kete da time tu..Alahaaaaiiii kesian aku kt En Kunyit.Relax la babe, jangan gelabah sangat...Hahhhh ko nak kena kn aku sgt kn.Ko tgkkkkk...sape yg terkena skrg.Agagagaga..


"U...u da gerak ke belom ni u.."

"Da u..U tunggu jap lagi ehh.Jap lagi i sampai."

"U tak payah la laju2 sgt u....sbbb kn u..ni Aprilfool je punnnnn...Huawawawawawawa"


Aku ketawa beguling..Ko raseeeee...

p/s : *En kunyit
*Me
** Cik yda, still ingat this story tak?? Hahaaa...Tak bley lupe..
-ME-
misswateva

2 comments:

musica said...

mmg setan budaak 2 ekor tuh.sekor setan tanduk.sekor setan ekor.geraaaammnyer i u!!!tp arinie i mmg teringat dat story.mlm 1april 12.30 am.aboy mmg setan.samelah setan lg sekor tuh.boleh buat main2.yg d best part, dier boleh KANTOIkn diri sndri...angkat phone..bangangg!!!(haku x tido mlm wahai setan2 sekalian!!)

pdan muke aboy kne.i suke!! i try kenekan setan lg sekor tuh, tp dier mati2 x caye.


mmg seeetaaaannnn!!! i got punked!!


hahahhaa.=))

is one year ago april fool story....kenangan..kenangan....=))hehhee...

Mawar misswateva said...

hahaaaaa..i tak sakit hati sangat u sebab dorg nk kne kan i x menjadiii.ade hati nk kne kn org, diri sendiri terkena...huawawawa.
puas hati i.

tp kenangan kn u...=)