Thursday, August 4, 2011

Pre Wedding Photos siap!

Salam peeps..


Maybe ramai yang da tengok gamba Pre Wedding di FB.
Sampai je ofis pagi tadi terus gigih upload gamba-gamba dari blog AF.

Terima kasih kepada Ahmad Fairus atas hasil yang sangat tip top!
I ngn En Kunyit mmg puas hati.
Berbaloi sangat dengan bayaran.
Naseb sempat borak2 ngn AF and terus deal untuk buat pre wedding di Spore mase wedding Atia tempoh hari.

Lucky me sbb Ahmad Fairus hanya charged me on transportation dan juga accomodation.
Katanya mmg nak cari org untuk photoshoot di Spore.
Jangan kata i membazir buat pre wedding shoot di Spore, sbb cost nya sama klu i buat di Kuala Lumpur.

Since Spore mmg tgh sale and i mmg nak cari barang hantaran di sana, maka terus setuju.
Tambahan pula, accomodation untuk i dan En Kunyit sudah save sbb i tido rumah nenek sahaja di Hougang. =)

Pada sape2 yang masih belum punya OP untuk wedding or any events, please contact Ahmad Fairus sbb i percaya korang tak akan regret!
For Ahmad Fairus's quotation just click HERE.

I masih mahu jugak menempel semua gamba-gamba Pre Wedding kt blog.
Silakan tengok.
=)
































p/s : Cerita Bandung kendian baru i update ok.

20 comments:

Dee Dee said...

HAHAHAHHA! i dunno why i cannot giggling from just now after i saw your pre-wed pics.. is this all or are there more?

johnlabu said...

aku suke tgk pic yg ader promise nk beli henbeg & kasut tu...kaki yg belah kiri 2....hahahahaha...

anaztasias nora aira said...

waaaaaaaaaaaa beshnya !! En. AF nanti masa wed saya tangkap cantik2 juga ek :)

Wani said...

homagod....cantik sesangat >.<

Gadis said...

siyesss...semua cantik...^_^

♥ balkidz_hunny ♥ said...

aku sooooka semua! semua comel sgt. takdelah nampak muke kau letih pun, ok je aku nengok!

Cik Puan Lara said...

gorjesss n hensem...terbaik..suke pre-wed pic ko...mabeless...

fitria said...

cantik... melettts..

thezaila said...

curlassss nokss.. mak sooka semua gambar.. kudos to everyone who involved during this photoshoot. =)

Renee Meow said...

likeeeee..!!! :D

Mawar misswateva said...

deedee,
haihhh..u tgk da giggling.i yang kena posing aritu lagi la.haha.yang lain blom dpt dr photographer lagi dee.

johnlabu,
aku suke part statement je..tp part kaki tuuuuuu.hurrrmmm..no comment.haha.

nora,
untung nora amek AF.confirm tak kuciwa tgk hasilnye nt.hee.tak sabar plak nk tgk.=D

Mawar misswateva said...

wani,
tq babe..;)

gadis,
thanx.nk tgk gadis pny plak.=)

kidz,
tq mek..owh aku control baik pny muke aku supaya kelihatan segar sepanjang hari.haha.poyo kan?

lara,
haha.tq2!dulu ko pny pun cantik okkk.

Mawar misswateva said...

fitria,
thanx sayam..=)

zaila,
tq babe.AF cakap
"Zaila dulu sgt well prepared and senang posing".
hee.

renee,
tq machik!i like u pny jugekkkk.=D

misrerama said...

comel2 belaka.... :)

Dee Dee said...

Busu thinks that i'm giggling coz i nervous since i'm next on the line.. i mean.. tolong eh! lamer lagi yo! heh heh

Mawar misswateva said...

misrerama,
thanx dear!=)

deedee,
h0h0..mane tawu tibe2 end of next year u pulak bawak balik mat salleh mata biru..
jodoh deeeee..jgn tolak2.haha.

Dee Dee said...

ish!! tolong ehhhhhh~~ TAK NAKKKK

Mawar misswateva said...

ceihhh.tak nak kononnn.=P

aTy _faRed~ said...

cantiknyer..!!!!! besh nyer... ai dulu tak sempat nak buat pre-wedding..tunggu maternity photoshoot jer lar nanti..;p

Mawar misswateva said...

xpe aty,
nt maternity shoot harus debomb!=)