Saturday, July 2, 2011

Pre wed Photoshoot!Tak sabar!

Setahun yang lepas, bile tgk gamba pre wed kawan2 hati mula meroyan sambil terdetik..

"Eh, aku nak gamba mcm ni la jugak nanti" "Eh, ok jugak idea die buat pre wed mcm ni ek"

"Tak boleh tak, aku mesti buat pre wed photoshoot jgak bile nak kawen nanti. Tak kire!"
"Aku nk pkai dress la mase pre wed nt!mesti cute!! ;p"

Lepas tu mula la gatal2 survey pre wed ideas dari pakcik google.
Mule la berangan2 nak pakai baju ape, nak buat dekat mane, nak buat theme ape...
Eeeii..sume la dalam kepala ni time tu!
Rase mcm besok jugak nak buat pre wed photoshoot tuh!
Padahal date kawen pun takde lg mase tu.
Tapi biase la, being me yg over sexcited kalau cerita pasal kawen ni...


TAPIIIIII..
Skrg ni bile segala temujanji telah diatur bersama photographer pilihan, i jadi macam tak tahu nak prepare ape plak. Ngade kann..
Rasenye mmg takde props langsung during the photoshoot.

Tak sabar nk tunggu 11 july!
Tak sabar rasenye nak ke situ utk posing!
Tak sabar rasenye nak pakai baju yg da dibeli tempoh hari!
Tak sabar rasenye nk dibuli oleh abang photographer!haha.
Tak sabar yaww untuk semua!
=)

Tunggu hasilnye nanti!



2 comments:

~Ayu BnSyg~ said...

X sabar nk tgk outcome jugak!

Cik Emie said...

hehe xpe xde props pon dear..jnji pose sakang hihi..gudlak! :)