Friday, May 28, 2010

I'm off!

Phewwwww!!
Nearly half month i xmenjenguk my 2nd home ni.
The past 2 weeks adalah hectic week for me!
Grrrrrr..
Since kt ofis baru ni terpakse handle event so kehidupan saya bertukar dari seorang perempuan-yg-tak-berapa-nak-banyak-keje-tapi-bajet2-busy, kepada seorang perempuan-yang-busy-terkejar-sana-terkejar-sini!
Mmg penat tp its really a new experience for me.
I have to ensure that everything went smoothly on the event day.
Ok, today I'm off to Spore..
owhhh..saya bukan ke sana untuk berehat2 sambil bercuti2 sambil bershopping2 kayh.
tp saya terpaksa menghadiri majlis kawin Kak mimi yang bakal berlangsung besok hari.
Dan selesai sahaja majlis saya akan terus balik ke Melaka kerana hari Ahad, Acik akan buat kenduri sempena Elmi yg nk kawin xlama lagi.Kalau bahasa jawanya, they called it 'Pakatan'.Which is they will discuss on the majlis thingy and delegate the task to the person in charge seperti majlis gotong royong.
Huhh yang ni untungnya kalau kite duk kampung.Save ok, saveeeeee..
Wahhh..banyak sgt nk cerita tp Cikgu biah da tgu dlm kreta.H0h0..i masih lg menghadap laptop.sungguh x beradab!
Will upload pitcha2 during Kak Mimi's wedding later (untuk tatapan deedee khasnya.=p)
Deedee, kami akan bercamwhoring tanpa kamu..=I

Sunday, May 16, 2010

Happy teachers day!

Tanggal 16 Mei (wah tanggal gituuu) setiap tahun merupakan sambutan Hari Guru seluruh Malaysia. Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Hari Guru kepada semua cikgu cikgi yg pernah mengajar saya di SK Paya Dalam Melaka (darjah 1-6), SMK Air Molek Melaka (form 1-3), Sek Men Keb Tinggi Perempuan Melaka (form 4-5), Kolej Matrikulasi Melaka (2003) dan Universiti Malaysia Sabah (2004-2007). Terima kasih atas segala tunjuk ajar yg diberi.Jasa kalian akan sentiasa dikenang..=)
(waahhhh..ayat tuk cikgu2 harus skema kan..=p)
Lastly, Selamat Hari Guru to Cikgu Biah!Jasa anda paling saya kenang smpai bile2..I luv u sooo much!
Huuhhh. xdpt gi Wedding Fair @ Saloma Bistro, dpt tgk kt tv1 td pn jadiklah kannnn..=)
Janji ngn En Kunyit nk gi, tp nk wat cmne i mmg xbley klau x blk Melaka every weekend. Soooo, simpan jela hajat nk gi tu ehh.
Maybe next fair i bley gi.=p(ayat nk sedapkan ati kotttt)

Thursday, May 13, 2010

Cerita Tunang- Part 1

Tick..tock..tick..tock!
Jap je da 4 bulan lebey i officially memegang status sebagai tunangan org..Perasaan mase mule2 lepas tunang dlu adalah sgt happy seperti berada di awang-awangan (wahhhh..ayattttt...)=P

Ok, act we have discussed about the tunang thingy started from Feb 2009. Mase tu i masih lagi keja di Melaka dan tgh sibuk2 nk interview for PTD post. and at that time i salu ckp ngn En Kunyit klu btol rezeki i dpt the job, means jodoh i ngn die cepat..Nk dijadikan cerita, alhamdulillah i've passed the interview dan dpt the job on April 2009. So dari situlah kami mula serius discuss pasal tunang.Tp both me and En Kunyit masing2 xdela bgtau family lagi. yup, mmg kami plih tarikh 1st january 2010 for the enggagement sbb pada tarikh yg sama 2 tahun lepas, kami officially declair as bf and gf!=) *gedik*

On June 2009, i ade family matters cket and mase tu i ckp ngn En Kunyit mcm kena postponed je the enggagement.Lepas all the family matters settle down on August, baru we proceed dgn plan kami. I bgtahu my side, and En kunyit pn bgtahu his side. Owh yee, family saya yg pergi ke Bahau utk confirm the enggagement date!mmg i yg over okeh!Tu pn sbb Cik Olla ajak g Bahau jln2 and coincidentally nenek En Kunyit pn ade kt Bahau mase tu, so both the parents terus decide utk further discuss on the tunang thingy.
wahhh..mase tu i malu sbb rase mcm perigi carik timba plak kan..=p
Tp zaman modern da kot.sooooo ade i kesah??

So the date for tunang and risik sekali harung confirmed on 010110 which will be on Friday. X jadi masalah utk i sbb even hari jumaat tp 1 haribulan adalah PH for M'sia and S'pore. I kne consider this jgk sbb my mom side sume kt S'pore. Dari nenek, aunties and couz sume la kt sana.

At first, I've decided that the majlis will be at night.My side had agreed with that.mmg i idam sgt nk wt majlis tu pd malam hari supaya nmpk lebih ekslusif with all the lighting. Lgpun i mmg x suke klu dtg majlis tgh2 hari buta!panas ok.tetamu pun jd x selesa.Tu yg i fikir la dlm kepala ni. Tp ape2 pn i asked En Kunyit to confirm with his father first whether they agree or not with my plan. Yela, kne fikir jgk kn family die dtg dari jauh, takut nt rushing pulak. But i feel that it's ok to do the majlis at night sbb rumah nenek en Kunyit (sebelah ayah) is just 20 minutes from my house!So dorang boleh la solat Maghrib semua kt sane.

I was so sad sbb after their discussion, En Kunyit's father tak bersetuju ngn plan i tu. Rushing katanya utk family yg jauh2. Ok fineeeeee..I mls nk betah2 sbb klu cite pasal tunang ngn En Kunyit, mesti end up ngn bergado.=(
So, means majlis i akan berlangsung di siang hari.

Mase i da confirm with the date, i langsung xde bgtau sesape except family members.mls nk kecoh2 sbb tunang je kan.Nt terkeluar pulak ayat "Baru tunang je pun nk heboh!". Uishhh..i mmg xnk la dgr org bersoksek2 blkg i kan.

I've sit down with En Kunyit to do all the checklist and budget list. we had to ensure that everything is within the budget. So here are the list of hantarans that we had planned at first!

Tapi apa yg sebetulnya i and En Kunyit dpt pada hari kejadian adalah seperti berikut:
For Him :

1. Fruits -this was sponsored by Elmi, my couz! Mase die tunang dlu i sponsor cuppies that i ordered from Isza Home Bakery
2. Chocolates -my aunty sponsored a pyramid ferrero which she brought all the way from S'pore!

3. Cake -I ordered the 3D design cake from Secret Recipe yg berbentuk seperti bola.and i was so lucky kerana kaler cake adalah sama ngn my theme colour which is turqoise.sponsored by Efi,couz saya. Dulu mase die tunang i sponsor die cake jgk!=) baik kan mereka2 ini?

4. Sirih Junjung -Made by my couz, Deedee. Sirih Junjung siap at 4 in the morning. Huwarghhh sgt ngantuk mase tu sbb all the hantarans kami buat a night before the majlis.ni yg i xbrape nk gemor klu pki fresh flowers.sume kne wat last minute!

5. Fragrance - Ck in 2u Pop by Calvin Klein. Comes with deodorant and 2 bottles 5ml miniature.
6. Wallet - juga dr Calvin Klein.ni je yg mampu punnnn..=)

7. Shades - by Armani Exchange. En Kunyit yg plih ok sbb the design suits him well. I did asked him x kesa ke dpt AX je. Die ckp ok.besela kn lelaki, kite ni pompuan je yg terlebey songeh.=)

8. Fruit tarts - made by my aunty the night before majlis!huru hara okeh umah i mlm tu. One team kt hall gubah segala hantaran and the other team kt dapur sibuk menggentel fruit tarts!Weee~

9. Strawberry jelly with chesee cake at the bottom - sponsored jgk!wahaha..murah rejki i kan?hee=P!deedee bought in Spore.=)

For Her :

1. Fruits - En Kunyit beli kt Bahau seingat i.

2. Chocolates - En Kunyit pesan his ofismate beli dr Langkawi..Tp i yg list out kan ape ceklet yg i mahu ok.harus ikut selera i!

3. Cakes - Kami order bersama juga dr SR. Tp En Kunyit pny was a 3d ladybird design cake yg juga tanpa disengajakan sama dengan theme colour En Kunyit iaitu red!Sungguh comel..sumpah x tipu! Sayang gile nk mkn. Tp bile makan suweeeettttt yg hamat.

4. Rings - I dpt 2 cincin dr En Kunyit yg mana 1 adalah utk merisik dan satu lg adalah utk tunang! Kedua2 adalah dr pak Habib. One we bought from Habib Alamanda and the other 1 was from Habib The Curve. i x pnah beli brg2 kemas ni..but according to Cikgu Biah, Habib's rate was much more cheaper compared to others collection!

5. Shades, Clutch bag and Shoes -Shades by Marc Jacobs. Sbenornye at first i had to choose either shades OR clutch OR shoes.Tp akhirnya i dpt Shades AND clutch AND shoes..weehee!!Ni last minute pny bodek okk.. Tp syarat En Kunyit bagi the clutch and shoes not more than Charles & Keith.haha.. Sooo dari takde, dpt Charles and Keith pn jd la kn. Walaupun ayat baby cm haram "Eh, ape kelasss yg Charles and Keith tu je pn nk letak kt atas dulang hantaran?".yela b, ko kan x main takat Charles & Keith jeeeeeee..(no offense, ni bkn nk hina org pki Charles & Keith sbb i pn berkira2 klu nk bli tau. juz nk share the conversation between me and my sis!)

6. Fragrance -Ck In 2u Heat by Calvin Klein.It comes together with body lotion,50 ml Ck In 2u (which i berjaya bodek the sales girl for free) and 5 ml Ck In 2u Heat miniature!

7. Sireh junjung - org kata wajib ehh. Entahla kan. Omak En Kunyit yg buat. Tantekkkk. with candle in the middle.





The hantarans for HIM.

Hantarans from both sides..

Baiklah, nt ade mase saya sambung lagi cerita tunang saya suatu ketika dulu..



Hafiz Hashim yg cool!

Ok, fine.
Smlm baru aku nmpk yg si Hafiz Hashim ni sebenarnye hensem..wakaka! (aku puji ni sbb ko da menang tau bang.main pun cantik.so harini sila menang lagi!=P)
Baru bersemangat cket kami, Anak-anak ikanMalaysia nk menonton itu Piala Thomas!
harinibesok ku berserah jelaaaa lawan ngn China!

Wednesday, May 12, 2010

Mari belajar jogging setempat!

I frust okeh Malaysia kalah mlm td!
Player2 Jepun ni bley tahan gak dorang main kannnn.Dala hensem, terror plak 2.Mmg wt wa xnk bangun dr depan tv la.Tgk nama2 dorang ni ttbe i teringin nk makan sushi..kaitan??
Hafiz main lemau je mlm td. Penat tau i dok tercatuk depan tv dr pukul 6 santak ke spoloh mlm!ngn x mandi nye..Kesian kt Dato' ngn beregu pertama kite yg berhempas pulas bg menang smlm.
Tp at last kalah jgk. Naseb baik la mmg free2 da dpt g suku akhir!

Ok, skrg i da dpt satu cara nk kurus kan badan tanpa perlu kuar dr umah.nak tawu pe die??
heee..
Sebelum ni klu tgk tv salu sambil makan,so skrg ni i nk tukar tgk tv sambil jogging setempat!
B4 ni Baby ckp sambil tgk brite die jogging setempat!
Semalam i try praktikkan apa yg baby ajar tu. sambil tgk badminton, i jogging setempat 15 min...hah hambek.Berpeluh kauuuu..
Sooo, lepas ni hari2 i boleh praktikkan cmtu.=)
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!
erk.ttbe je kannnnn..=p

Tuesday, May 11, 2010

i bukan lesen P lg ok!=P

mati laaa tajuk belagak x hengat..=P
Tgh bosan2 kt ofis time lunch ni dpt plak tag dr Pn Kiree..
Even agak lambat tp saya sedia menjawab.=)
1. Adakah anda mempunyai lesen memandu?
musti ada.nk harapkan public transport kt mesia ni kem salam la...
2.Bilakah anda mempunyai lesen memandu?
Pas abes SPM terus register driving class!Tp aku fail mase first time amek computer test tu.
x silap aku utk pass kne dpt 43/50, tp aku dpt 42/50.. Kne la resit test tu blk.Aku mana la tawu nk kne bace ape kn. Buku undang2 tu pn xde. So slambe masuk exam without any preparation mcm kan da terror nauu undang2 kat mesia ni. Pdhal hampeh.
3.Berapa lamakah pengalaman memandu anda?
Klu pas SPM terus ade lesen means bulan 6 ni genap 7 tahun!Owh naseb bek, aku cek lesen aku mati 1 Jun ni. Klu x pe lagi aku nk kencing chong polis klu kne tahan road block kannn!aiishhh..
4. pengalaman pahit ketika memandu?
owh. tingat kisah 3 tahun lepas. mlm raye, baru 2 minggu dapat kreta baru. mase tu nk bwk Baby g beli kasut raye kt JJ, tbe kt depan taman aku nmpk org jual mercun.Disebabkan jakun x hengat, dan-dan tu jgk aku benti nk bli mercun. Pas bli tu masuk kete nk jln, aku xpasan btol2 depan kete aku tu ade tembok penghadang longkang tu.Aku pn pki redah jela smpi kreta aku terangkat kt senget.Abes terus lubang kt tepi pintu smpi pintu x bley tutup da.
Mmg sumpah cuak gile time tu.Takut nk btau Cik Olla. Br aku berangan2 nk beraya ngn kreta baru, tp da belubang plak kt tepi pintu..
Sampai2 rumah terus naik atas katil bring sebelah Cik Olla, bgtau die slow2 smbil menangis.Haha.. bajet die x marah la.
Cik Olla bebel2 pastu adela marah cket2.. Konon die ckp xnk amek tawu, tp bile aku da wat muke kesian,die g btol kan la jgk seminggu pas2. G repair tu kne la jgk dlm rm800++. Tp seb bek Cik Olla tlg bayarkan..Mane aku x panggil Cik Olla ni sugar daddy aku.wakaka! I luv u la ayah!=)
Tp kirenye, aku beraya ngn kreta-baru-belubang-di-pintu.
Senang okeh, ade original aircond!


5. pengalaman manis?
Eh,pening jgk aku nk pk pengalaman manis mase driving ni.Tp da soklan da tny cmtu, trpakse la aku ingat2 kot ade pengalaman manis sambil2 driving ni..
Owh ok pengalaman paling manis bile driving sambil pegang tgn En Kunyit!haha.
ok, saya tawu berdosa.tp kdg2 tu tindakan luar tak terkawal.=p
6. 3 tebiat ketika memandu?
Call En Kunyit, gayut ngn En Kunyit dan bertelefon ngn En Kunyit!walau die TERPAKSA LAYAN, ada aku kesah??
lalalala~
7. 3 pantang larang jika tengah memandu
plg x bley belah klu aku drive pastu Cik Olla dok sebelah. Sume nk ditegurnya. lubang la, taik lembu la, kreta kt depan la. Kadang2 smpi kn die sibuk tercapai2 nk bukakkan aku lampu. padahal aku tawu la nk buat. X pun tgn die sibuk tolong tekan hon, tolong aku hon org depan.=) senang kan klu drive Cik olla kt sblah, xpyah susah2 kite nk tkan hon , bukak lampu bagaiiii. sume die tlg wat.=p
Kdg2 tu mulut Cik Olla x abes dok soh aku tekan..tekan..
Klu kt hiway, madang aku slow cket mulelah die ckp "tekan..tekan..maintain je satu lima, satu enam."
ehh, naseb baik lah klu kne saman Cik Olla tolong bayarkan.
tu sebab aku sayangggggggggg sama sugar daddy ku sorg ni tau.=))
8. tag kepada 5 orang pemegang lesen bertuah
sesape yg rase die drive kete mcm pemandu F1, sila lah jawab..=)
Owh yee..nk promote cket.
Ptg ni marila kite same2 menonton badminton, Malaysia vs Jepun kol 6 nt!

Sunday, May 9, 2010

Jgn pk warga tua x pandai nk demand ehh..Happy Mother's Day Cikgu Biah!

First of all aku nk wish Happy Mother's day kepada sume ibu2, mak2, mama2, mommy2 and umi2 sedunia..=)


Td bgn2 aku tgk Cikgu Biah da xde kt umah. Menggelupur aku call die sbb takut die da g makan. Yela, kang terbantut plak niat murni aku nk blanje die mkn sempena Mother's Day ni.

Call2, mmg cantik la die ade kt JJ tgh jalan2 pas anta Nano g tusyen.

Aku pn soh la die tgu aku kt JJ, smntra aku mandi n bersiap2 sume.


Sampai2 kt JJ, aku ckp ngn Cikgu Biah yang aku nk blanje die mkn.Pastu ko tawu die bley ckp pe?

"Laaaa..mkn je?xnk la mkn je, jadi taik watpe.ko belikan aku handbeg je xpe."

Ok, demand kauuuuu.dari aku nk blanje makan, nk plak beli handbag.
xpe, aku layan kan jela kan. Pastu dan-dan sampai depan City Chain, ttbe Cikgu Biah bersuara,
"Ehh, xjadik la beli handbag Mawai. Jam yg baru beli haritu da hilang. Ko blikan jela jam."
Erk,dari handbag ke jam plakkkk..Baiklah mak, saya hanya menurutttt..=P


Abes sume jam die nk testnya..Yg bulat la, lonjong la, yg patsegi la..Pastu jap nk yg ade bling2. jap lg xnk plak.Amoi pn layankan jela Makcik ni.

Sibuk tgk Amoi potong tali jam.kang takut terkecik sgt plak, da x muat nk masuk tgn..

Hidup kitorang mmg simple, xdenye suprise2 bagaiii..Tiap tahun baik birthday ke, mother's day ke, atau any special day yg lain, kitorang akan pilih je hadiah sendiri. Yg nk bg hadiah tu get ready je bayauuuu..

Muke redha hakak nk membayau.=P


Owhh, this card was signed by me, bangah, baby and nano especially for IBU TERHEBAT, PN RABIAH BINTI IBRAHIM!


Psssttt..psssttt..
utk pengetahuan u all..
Dalam semua adik beradik, aku yg paling nakal+degil. Nk ikut kepala sendiri je. Sampaikan panggilan 'ibu' pn jadi masalah kt aku. Adik2 aku yg lain sume panggil Cikgu Biah 'ibu', tp aku sorang je degil nk panggil 'mak'. sebbnya, masa kecik2 dlu aku tgk couz aku panggil mak dorang dgn panggilan 'mak', jd aku pn nk jgk ikut panggil mak tu. Pdhal berbuih da mulut Cikgu Biah ajar aku panggil die 'ibu'.So last2, aku jela sorang dlm adik beradik yg panggil 'mak' sampai ke skrg..
Cikgu Biah ckp mase kecik die pnah bwk aku pi jumpa one of this bomoh yg ckp,
mmg ade certain2 baby yg dilahirkan bersama syaitan dlm hati!dannn, aku adalah salah sorang darinya.*evil grin*
uisshhh takut x korang??

Thursday, May 6, 2010

Kunyit's Sample Video update!

Video update!

video

Nurul Fiziera & Mohd Faizaal highlight.
Kepada sesiapa yang sudi, juz contact us!
T & C applied.
Kpd b2b yg rase nk wt story board sndr 4 ur wedding, sgtlah dialu2kan.
kami akan cuba merealisasikannya..=)
p/s : sorry for the bad video quality lepas diconvert.Quality video sbenar adalah memuaskan.=)

Sample Video!

Hi all!Yeahhh!!
At last dpt jgk i memaksa En kunyit convert sample2 video utk tatapan semua..(wahhh..ayat, mcmkan ramai nau yg tgu nk tgk sample video.=P)

Ok, so this is 1 of the sample of En Kunyit's touch!
Yg lain tgh tgu lg dr En Kunyit.



video
Wedding Ina and Asri-outdoor shooting.



Kami sgt berbesar hati sekiranya bakal-bakal pengantin ingin berkongsi idea mahupun me'request' any ideas for ur own wedding video!
yela kan, lain orang, lain cita rase..=P
Maybe u suke nak tambah props such as hellium balloon (this is my fav), cotton candy or anything that cross on ur mind! Do share with us!
contact us at 0.1.2.2.5.7.2.1.9.1 for any enquiries!


More videos will be uploaded soon...
Stay tuneeeeeeeeeeee...=)

p/s :Guys..bare in mind that the video quality adalah sedikit teruk selepas di convert from DVD format to FLV!Quality video sebenar bukan mcmni ehh.=)

Wednesday, May 5, 2010

New surrounding.=)

Hi peeps!

2nd day in my new ofis.
Cam bese, aku jd sorg yg sgtttttt pendiam at first.haha!=p
I was attached under protocol and event unit!
So kemungkinan besar aku akan jd floor manager for any events yg bakal dijalankan.
I loiiikkeee..=)
Ni tgh bz nk catch up dgn segala tok nenek check list event!Harus mentelaah segala fail yg ditinggalkan kt atas meja aku ni.
Even byk benda kne blajar yg wt kpale aku jd pening2 lalat, tp i'll try my best tuk jd floor manager yg terhebat abad ni!wakaka.gile semangat kauuuu.
Aku ni mentang2 pindah ofis dekat je kan, kjap2 aku turun ofis lame.
Alasan aku bnda tertinggal, padahal dok bawah bertenyeh ngn ex-ofismate.=)
Xpela, nt aku biasala ngn ofis baru ni yg mmg x ramai org..tenang je rasa bile kaki melangkah masuk ofis.=P
Yang penting, port nk tido aku da jumpa...Yeahh2!lalala..

Owh yee. Ptg ni En Kunyit balik.
weeee!!happy gile kottt lpas 3 weeks x jumpa.
Pas ofis ni da janji nk berdating ngn En Kunyit.=)
So sharp 5.30pm akan aku pastikan yg aku da terpacak kt depan punch card machine.X sabar okeh nk jumpaaaa..hee.Rindu! *gile gedik*

Monday, May 3, 2010

Hand over!

Tgh berhempas pulas utk hand over kerja kepada officer baru yg ganti tempat aku kt ofis ni.*letih*
Supposed da masuk ofis baru hari ni. tp masih perlu menyetelkan kerja2 yg still pending.
Tgk la cane nt da masuk ofis baru kn.
Nervous and excited nk blaja benda baru.=p

Sunday, May 2, 2010

My Make Up!

Hi guys,
Since ade yg tny thru email and msg pasal my make up during enggagement dlu, so sekali lagi i tempek number phone mak andam yg make up kn i dlu..
0.1.3.6.1.0.1.5.4.8.-kak ekin
Sape2 duduk kt area Melaka dan masih lg tercari-cari make up for ur e-day, nikah or reception bley la try call die for reservation!
Cepat-cepat call, sbb klu lambat die salu fully booked!
One of my friend nk gune die on 6/6/2010 ni tp da fully booked.
Die charge mmg murah. Mase i dlu, i dpt less RM150 for make up including accessories!
Tp tu utk enggagement la. Klu nikah or bersanding, u juz can msg her and ask.
Die sgt friendly..Org kampung Cik Olla!hee..=)
Make up die pn puas hati.
And satu lg make up artist yg famous and highly recommended kt Melaka is Salima.
I tgk kt blog die, make up die mmg meletups u ols.
Charge pn not bad.I da pnah tny, usha2 for wedding nt.=)
Soooo..ape tgu lagi.call now, call now!

4th month anniversary.

Happy 4th month anni to both of us!=)
Yeahhhh!!pejam-celik-pejam-celik, jap je da 4 bulan kami berstatus sbg tunang org.
heee..gedik!=P
And to u shyg,
I bersyukur sgt to have sumone like u..
U meant everything to me..
U'll be my comforter forever and ever..
I hope that whatever we have been through together for the past 2 years would be the precious moments in our life..
I love u till death..
'Hawa diciptakan dari tulang Rusuk Adam, bukan dari kepala untuk dijadikan atasannya, bukan dari kaki untuk dijadikan alasannya, melainkan dari sisinya untuk dijadikan teman hidupnya.
Dekat pada lengan untuk dilindungi dan dekat dihati untuk dicintai'

Saturday, May 1, 2010

Lady Gaga got one of her legs amputated!

Hai la Lady Gaga..
Mcm2 hal..Latet news i bace die potong kaki sampai ke lutut.
Nk jd trend setter katanya. Trend apakah potong-potong kaki ni?
Ade ke org nk ikut makcik oiii..Eeee, klu i upah sejuta pn x sanggup okeh.
Org Kurang Upaya yg xde kaki tu, bersusah payah nk dptkan kaki palsu.
Ni kite yg cukup sifat, bley plak kan nk potong sana sini..
Pasni Lady Gaga ckp mungkin die potong lengan ke..Ehh. xpaham den!Jgn ekau potong kepala sudah.=P
Xpela Lady Gaga, janji ekau happy ngn apa yang ekau wt tu.
Kite sbg pemerhati tgk jela kan cane ghupe si Lady Gaga ni with one leg!

Click here to read more.