Thursday, December 16, 2010

Trailer [ Mawar&Kunyit ] sudah mariiii..=D


Wahhh.. Trailer katanye kannn...hee.=)

1st expression??
Wahhhh...muke sy buruk dan sy x bley nk sorok bam bam sy!=(
Malu ok tgk diri sendiri berlakon..Rase cm nk sorok muke bawah meja.haha.=D

But CST has done very good job!
tak sabar nk tgk final product..Yeahhh!
Mesti korang x paham sgt kan cerita die ni?
Tape2,suprise okkkk..=D
Kite tgu je 18 Dis ni nt utk tgk the full video ye kawan2..
Owh ye.. 18 Dis ni kol 1.00 pm CST akan kua kt TV3, dlm Remaja..
Jom ramai2 kite tgk...=D
Sape yg x tgk kt fb lagi,jom layan kt bwah ni jommmm...


Trailer | Mawar & Kunyit from cstproduction on Vimeo.



**update


Sesape yg tak sempat nk tgk CST on Remaja TV3 aritu, moh le kite klik link ni..

Hahhhh..korang tak payah nk fokus sgt pade spare tyre i tu okeh.=D


9 comments:

Shu Shinju said...

x sabarnye nak tgk....

♥ balkidz_hunny ♥ said...

alahaiii. tak sabar aku nak tengok mekkk!

HAHA. aku pun feeling same bile berlakon, rase nak sorok bawah tlam tgok muka aku :)

ZARA said...

OMG u won!!!! congratulations. sorry lambat congratulate, lama tak blog hopping! anyway cant wawit to see the final product ;)

im so proud of u MGHS junior! haha

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

tak sabar!

harzharun said...

HEY..NICE KNOWING....!!

wSyaFriNaS said...

Mawar, Congratulation!!
Actually know this gud news from ur Adeq gtau my Sis ;)

Mawar misswateva said...

shu shinju~tgu same k!18hb ni..=)

kidz~haha.mmg x bley la kn kidz..maluuuuuuu.=D

zara!tq babe..haha!ttbe rindu kt MGHS bley x??

lynda~i pn x sabar nk tgk..tp malu...=D

harz~nice knowing u too yang!=D

Syafinas~owh issit??my adeq is ur sis friend ke?neway thanx babe!!=D

Anonymous said...

Serius tak best!! ... so sorry sy terpaksa jujur pada u...

i think bee hunt studio ( ex cst ) much much better...

from atikah

pari pari syurga said...

woooott...wooott...


suwiiiiiiiiiit lah bebeh.. hehehe. congrats!