Monday, December 20, 2010

Baru nk Upload...Video Mawar & Kunyit!

Mawar & Kunyit True Love Story from kunyitvideo on Vimeo.




Ok,fine..
Lepas tgk video ni rmai yg call tny nape gmok sgt aku skrg..adehh..cmno makcik nk jawab tu?
Baiklah kawan2...mmg benarrr ape yg korang tgk tu.
bukan ilusi optik ok..mmg btol bdan sy da sebesar itu. i gain 4kg kot sjak pndah ofis baru ni.tsk..tskk=(
nangis air mata darah sekalipun x guna!

Time nk shooting ni la time tgh gemuk.. time tgh rambut serabai.. time tgh bz yg hamat ngn MAHA aritu.
eh, snang cte mmg terasa diri diabaikan oleh dr sndr la!

skrg tgk video yg ala2 suweet ni pn rase pedih menusuk2 kalbu bile tgk part double chin itew dan part perut yg boroi itew!wawawa..
tapi, tuan pny badan redha jela walau ade rs nk terjun bangunan bile pas tgk bdn sndirik.=P..

owh lagi satu, ade yg komen ckp kami belakon bese2 je...
Ya ampunnnnnnn kiah oiiii..sah2 lah aku ni bukan pelakon kowt..tak kan la ko aspect aku n En Kunyit nk blakon sehebat Fazura ngn Rosyam Nor plak.
Video preeee u olsss sape nk bg kannnn..
Eh, teremo plak kannnn..=p

Ayat Cikgu Biah lagi la plak...
Lepas je tgk i kua kt remaja, trus kol ckp,
"Mawai, tak sesuai langsung masuk kt remaja tu sbb badan ko da bukan badan remaja da aku tgk.."
Amboi..amboi..amboi.. Cikgu Biahhhhhh...



Again..credit to CST for the tip top video but not the actress!weewee..=D
Lucky me to have them on my wed nt!Sgt berbaloi2..
Ade jgk yg tny samada i menang contest tu dpt free wed video ke?
Amboi koranggggg..tadela smpi free wed video kan.
dpt yg short video ni pn mak da bersyukur.
Sape nk bg kite pree2 cmni kannnnn...=)

I'll consider this video as my Save The Date Video! Tp bukan skrg laaa..sbb date kawen sy lame lagik!
Kang over plak mak kannnn..Lagi setahun nk kawen, da kua save the date bagaiii..

14 comments:

ElyaElmo said...

mek!! takpeee..biaa jee derang kann....janjii dapat free kannn!!masukk tv lagi kannn...awwwwwwwww...~

thezaila said...

abaikan sahaja mereka tu mawar.. janji ada video sendiri kan.. derang tu ado.. nan ado.. sedey hokey..

kira ok la tu.. if i were u.. mati ketawa x sudah keras kejung lakonan tu.. kudoss uols..!!

Rilla said...

Banyak orang jeles ngan u kan?

yana said...

betol..video free pe..sukatilah nk belkaon cmne kan..;)
bdw,,xdelah gemok mane pon mawar,,sesedap rase je tuh..;)

Cherita Sinorita said...

weee :)
sangat romantik , sangat sweet .
Ouh my god ! Really love it :)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

alahai mek, normal la tue.
kita kan actress tak fofular, memang ade je la mulut longkang nak cakap itu ini.

aku pun rase macam katun je berlakon. macam ntah ape2 jer. tapi layan je lah :D

yang penting, kita ade video sendiri, dan paling penting, FREE! HAHAHAHA.

L i 3 z @ said...

sooo sweeett! esp the proposal part dlm bus tu. like it so much!

Reen Tart Nenas said...

best nyer ada video! great!

Liyana Rahman said...

u, nak tny. 1st and 2nd song tuh lagu sape?

Munira Muhiyddin said...

pedulikkan kata orang . yg penting sis masuk gak TV && dapat video comel tuh.

serius suka sampai share video uh kat wall FB . sweet !

congrats ye sis

Mawar misswateva said...

elya~kannn..sape nk bg free ye dak?=p

zaila~thanx makcik!ketawa2 tu confirm ade je mase tgh shooting.byk kali je scene tak jadi..maklumla, i bukan bintang pilem u olsss.=D

rilla~sentap katanyaaa..=D

cherita sinorita~thanx yang..=) nt u bley wt jgk satu..

yana~haha..sesedap rase pn still kne adjust jgk tu babe!

Mawar misswateva said...

kidz~tuula mek.ape die hingat aku bintang pilemmmm??haha.haruslah aku blakon cm kayu kannn..tape2..yg penting ade video!=p

Li3z@~thanx Lieza.=) tu scene paling lama nk shoot..huhu.

reen~tq reen!;)

Liyana Rahman~babe..yg 1st tu lagu yuna..2nd tu Cahrlie Puth,Next to you.

munira~heee..=) thanx munira..

Azwana Shamsudin said...

Mawar! see u kat Bukit Jalil this Friday!.. My hubby supprised me the tickets.. :)

Anonymous said...

love ur love story.....

me izyan!