Thursday, December 30, 2010

Sungguh cun awek-awek indon!


Amboiiii..Kemain Suka korang ekkk Jumaat ni dpt holiday...
sesape yg mmg ade hati nk celebrate new year tu, haruslah melompat2 kn dgr jumaat ni holiday.
I x celebrate pn..dok uma tgk tv lg best..=)
Yg penting azam tahun baru tetap ade walau tak pernah tertunai pn!

Lepas tgk bola td, dan2 je terus nk jd fan si Khairul Fahmi tu kt fb kannnnn..=D
gedik okkk..
Owhhh i mane pnah tak gedik kannn.haha.
Terubat jgk la xdpt tgk si kembar mainnnn..
Jd la dr tade..h0h0.

Pastu terus jgk semangat upload gamba g Bukit Jalil haritu kt fb..kihkih..=P

En Kunyit soh upload dr senin lepas tp x upload2 jgk, pas tgk mesia pegang cup td baru semangat tu dtg..heee.
bley cmtu??

So before masuk tido ni, jom layan gamba kt Bukit Jalil haritu supaya bley tido lena..
(wah.. lenakah pandang muke mak ni nok?haha.)



kitorang smpi kol 5 cmtu pn da full tempat duduk..Naseb la dpt jugak selit2 duduk diantara celah2 umat manusia tu kn...dan yg penting, sempat jgk berposing.=P
En kunyit, Lobahang hidung mu tetap menjadi pojaan hatiku.hee.



Al-Maunah wannabe..Siap berlakon tgh sorak pdhal time ni org tgh half time break..propa lebih tau En kunyit niiii..



Semangat tiup trumpet!
Dlm trumpet tu jgn berani di tengok yeee kawan2.=D




Owh, i x bli jersey sbb da jmp baju yg lebih seksi sesuai ngn tema kuning hitam!=p




orang da mcm ulat okkkk...ramai org gile yg tak reti duduk smpi menghalang pandangan haku menyebabkan haku terpaksa berdiri selama 90 minit gile org!



Minah-minah & mamat-mamat jawa penyokong setia Harimau Malaya!



Walau peluh jantan mula kelihatan, mak tetap maintain cunbertahan okkk..=D


Kan da ckp aritu, bile da ramai2 org cmni, sy juga sudah kelihatan seperti awek indon!
Tp tape lepas tgk bola td , klu org ckp muke sy mcm indon, sy tersangatlah bersyukur kerana awek-awek indon tersangattttt la cun!owhhh..baru skrg ko nk ngaku kn!
ngeee.=P


Seperti sebuah keluarga bahagia bersama anak!=)


Ok, selamat malam.
Mimpi indah!=)

3 comments:

aDieyZa said...

semua muka ceria hr ni sbb esk cuti..

slmt bercuti & slmt thn baru!!

LisaLisut said...

hehehe.u g ek bukit jalil aritu.i lalu je.ramai gile.cuak tkt indon merusuh.tp lupa lak ini malaysia.diorg bole kene tgkp.rugi lak tak g.tgk kat tv je.

ohh sokaaaaaaaaaa jumaat cuti.proud to be malaysian ;p

Nadya Yusof said...

hahhaha..i pon sejak tgk bola kat tv aritu..(mls nak gi sesak2) kat bkt jalil..trus jatuh cinta kat khairul fahmi!!!wahahaahaah..boleh mcmtu?
pastu dengan semangat ni tgk bola smlm...(pdhal sebelum ni xkisah pon bile tau si kembar tu xmain)..hahahahaaha...