Wednesday, June 9, 2010

I won't cry for no reason.

Kite nangis bukan sbb kite loser.
Kite nangis bukan sbb kite down.
Kite nangis bukan sbb kite tak boleh terima die seadanya.
Kite nangis bukan sbb kite taknak die sampai bile2.
Kite nangis bukan sbb kite nk jd mcm budak2 tadika.
Kite nangis bukan sbb nk cari simpati die.
Kite nangis bukan sbb kite nk hausmate kite tawu kite sakit hati ngn die.
Kite nangis bukan sbb kite x boleh fikir panjang.
Kite nangis bukan sbb kite suke mate kite bengkak2 pegi keje.






Tapi...kite nangis sbb kite sedih die (yg dalam gamba ni) xpaham pe yg kite rase.fulstop.

9 comments:

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

babe, kekadang kite pon pernah rase mcm ni tapi sekali je then kite luahkan perasaan kat die. alhamdulillah, i got him yang sangat memahami dan boleh dibawa berbincang. Ideas and design die mmg serah pada kite, he knows i want the best on our wee-day. alhamdulillah.

Sumtimes kite akan diduga ngan memacam cara, seeloknye, jage hati pasangan dan happy go lucky hehe sbb itu diri kite. babe, give and take ek. takmo gadoh2 time tunang. prepare sesame ek. all the best babe *hugs*

k|ree said...

urmmm....kadang2 mereka nie..memang sukar nak memahami kaum macam kita...tapi, en.suami saya kata, saya pun tak selalu memahami dia...huhuh...cuba la citer ngan dia...mungkin,dia akan memahami keadaan tue... :)

johnlabu said...

ala,rileks la...nanti ok la tue...bg dier mase...biase latue,masing2 darah tgh manis,mcm2 dugaan kan...hepi2 slalu yek... :)

johnlabu said...

uuupppssss...lupe lak nk ckp..mamat nie xensem bile die pakai bj mancister nie...kalo chelsea ensem...hahaha

Mawar misswateva said...

lynda~thanx alot lynda for the advice.*hugs*
huhhh..mmg kne ade give and take kan.hurmmm..i juz feel that he didn't understand my feeling.mayb PMS sindrome jua.=)
thanx again dear.

kiree~nadia, i did discussed with him at it made me feel much more better skrg.=)
thanx sgt nadia..=)

johnlabu~yeee iqbal.mmg macam2 bile da betunang ni.gado pn jd 10 kali ganda lg teruk dr b4 ni.huhh.=(

p/s:tp aku rse die hensem je pki mane2 jersey pn.=P

AmyMizzunderstood said...

hehehe...mawar nihhh..sabar la yer..dugaan tu selalu ada..kena byk sgt sabar..lagi2 nk kawin nih

Mawar misswateva said...

owh amy.
i kan salu cmni..hee.=p
ni tgh try blaja besabar cket.=)
neway thanx babe.

Anonymous said...

From this day forward,
You shall not walk alone.
My heart will be your shelter,
And my arms will be your home.
- ur luv.

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

there u go.
see, told ya.

ur love understands u.
dah, takmo gadoh2.
go and start with ur preps!

all the best cik mawar *hugs*