Wednesday, March 31, 2010

Tudung for solemnization!

Brrrrppppp!!
Lega rasenye dpt menyumbat perut dengan nasi hari ni..weee!!
After 4 days aku berjaya menahan nafsu serakahselera untuk melantak nasi, akhirnya kecundang jgk lunch td bile nmpak nasi tomato bersama ayam masak merah yg menggamit2 minta dibeli (cehhh..ayattttt)
Oh yeee..
Actually arini nk story cket pasal design2 tudung yg berjaya menambat hati saya untuk digayakan pada majlis akad nikah!For bride-to-be out there, design2 tudung dibawah sgt lah cun klu dipakai during solemnization! Susunan adalah mengikut keutamaan pilihan saya.

Sari Yanti's style,i Loikkkeee!!Ala-ala purdah gitu...

Ini pn anggun!Nmpk cm perempuan melayu terakhir kannn. She's my junior mase sekolah dlu.



Hoho..ini sgt gorjes!I panggil tudung bunjut.Ek, tatau name die ape.Tp yg mcm Aida Radzwill salu pakai tu.Ni skoolmate i mase kt high skool, Puan Diyana.Cun kannn??

This one meletops u ols!very simple and ayu..


Style tudung Ekin ni very common.da ramai org pakai skrg for nikah or bersanding..tp still in fashion lagi la.


Semua design di atas telah mencuri hati saya..Tp klu diberi pilihan i'll go for the 1st or 3rd design as my solemnization hijab!

5 comments:

johnlabu said...

ko gunting rambut mcm baby aritu jek...barula stylo beb....kihkihkih...

Mawar misswateva said...

baik aku botak je satu kepala weihh..

Dee Dee said...

WAH DUH. ader pulak nak feeling arab eh kau eh....

Mawar misswateva said...

haha..berangan itu x salah dee.=P

Dita Lolita said...

taste kita same...:)