Monday, March 15, 2010

Teringin!!

Ellowwwww!!
Ouh..Sekarang aku dlm kepeningan kerana pergi mane2 pn org dok tny bile nk kawen.
tp actually both my side and En Kunyit's side belum decide lagi the exact date untuk 'menyatukan kami' (gedik je bunyik!)..

Rasenye mahu je aku jwb, "Makcik2, pakcik2,nenek2, atok2 sekalian....klu boleh besok jgk saya nk menikah!"
Sape yg x suke nk kawen kan... Tp disebbkan schedule aku yg x tentu lg next year, so jd masalah la utk kami plih tarikh kawen.


Ohh ye, for info next year insyallah aku kne g kursus DPA selama 6 bulan which means klu aku 'ter'set tarikh kawen during that kursus, susah la jdnya aku nk wt wedding preparation. Sbb within the 6 months bukan every week boleh balik pun.
Kang nt mahu terkincit2 En kunyit wt sume sorang2..=P
Klu ikut Cikgu Biah, ujung tahun ni da soh aku kawen..
ohhh nehiiiii!!!

Dlm mase 6-7 months mane la sempat kn nk prepare dari A- Z..
Haruslah semua make up artist yg vogue2 sudah fully booked kann!=P
Angan2 aku da la tinggi menggunung.(Cume duit je yg x cm gunung sekarang ni..=P).


Kalau diizinkan tuhan, during my wedding saya mesti mahu (READ:mesti mahu) :


wedding theme yg suweeetttt2 (akan ku pikir kan kelak!)!!



extremely gorjes wedding dress.




The very simple but adorable hairstyle that can shows my beauty (beauty kah??wakaka!).



beberapa orang crazy and pretty bridesmaid that can do camwhoring..=)



flower girl with cutie dress..



wedding dais for nikah and bersanding..






super duper yummy wedding cake for the cake cutting!









caterer that can provide delicious and good food. Tp yg penting with reasonable price la kannn..


Bling2 diamond ring itu harusssss..

a guest book corner so that i can read all wishes from friends..

A photobooth tempat saya bersama rakan2,adik2 dan couz2 yg ting tong berposing..

And yg penting photographer that can captures all the wonderful moments of my life..=)

(pics source are from mr google.)

Byk lg yg aku mahu tp buat mase ni tu je yg terfikir..

Besok2 boleh tambah lagi dlm list ek..=p

7 comments:

Vee Lara said...

suke..suke..suke...bestla idea mawar...nnti updt lg list mu itu...mesti best..xsabar tgu ko kawen..xsabar...

ZERO VENDETTA said...

aah la..
seronok tgok mawar dengang ideanya yg woowww!!

Mawar misswateva said...

vee lara~ ni cume angan2. hee=)doakan la semuanya termakbul..haha.

zero~ni just wish list yg x tentu tercapai dek akal ke x.hee=)

johnlabu said...

stage pelamin tue kasi tinggi sket...pastu lighting bagi lebih sket...kalo x org blakang nanti xnmpak kunyit ko tue...hahahahaha....

Mawar misswateva said...

wakaka..siot mr jonlabu ni.
lighting mmg wajib kasi lebih.nt bkn org x nmpk kunyit je.ngn haku2 skali malap je kan.kami berdua mmg the 'malap skin couple'..=P

Yann said...

mawar, kawen jer laa diz year..wakakaka..
aku kan xleh langkah bendul..cettt...

Mawar misswateva said...

ko langkah bendul harus aku dpt cincin kn dr afiq..hahaha.