Saturday, February 6, 2010

Emosi terganggu di Kota Bharu!

Pehhhhh..tajuk bikin gempakk..
Ni aku da dok Kelantan dr Khamis lg!bley jd jem aku dok tgu org2 ni berconference dr pg sentak ke petang..mlm sibuk kne handle dinner plak..Tiap mlm ade big function yg kne dihandle.Aduiiiihhh....mmg xcun la nt aku blk Putrajaya..=P (kaitannnnnnn???)
Dok sini da 3 ari tp langsung mmg xdpt kua jln KB.Org dok sebut wakaf cek yeh ke mek yeh ke aku haraammmmm xpnah sampai lg..
Yg bos aku ni manjang nmpk aku asek dok sebut ari Senin ade meeting!Nampak nau xnk bg aku cuti kan senin tuuu..Adehhh!Dala kitorg ni yg x brape nk bos g nek kete.Belubang montot okkkk 8 jam dok dlm kete tu.Ahad abes function die aspect ktorg ni trus drive blk ke?xpk langsung!dgn spanjang jln gelap xde lampu jln..ngn sumorg da pnat2 ahad tu nt..tp yg aku xbley blah tu, die naik flight sbb tu la bley je nk msuk ofis senin tu.Kitrog yg berlapan kete ni nk menghadap 8 jam jln blk tu nt die lgsung x pk! Nakkkk jugak soh aku masuk meeting tu.pe salah klu die je yg masuk meeting tu, da tawu confirm2 aku akan smpi uma dlm kol 3 4 pagi!Ishhhh geram plak aku! Sempat jugak kan aku ber emo2 tgh dok2 dgr org berckp ni!haha..belasah jela labuuuu..

5 comments:

green apple said...

silalah jalan pi mana2 kat KB tu and blog abt it, sbb everytime dtg sana tak tau nak pi mana.

johnlabu said...

labu labu jgn maen gler ek....hehehehe...

Belle said...

so ko da tau mcm mane rupenye wakaf che yeh tu mawai?? ;p

Mawar misswateva said...

green apple~tp kak, mcm susah je kn nk cari tempat jln2 kt KB.=P

johnlabu~erkkkk...jgn terasa cik labuuuu..haha.

belle~hebakkkk dila wakaf che yeh tuuuu..haha.ko mmg saje kannnnn=P

ZERO VENDETTA said...

sabau 2x!bawak-bawaklah bersabau mawar ;)