Thursday, November 28, 2013

Mawar Melissa Wedding Concept by Mawar and Melissa

Assalamualaikum.

Errr. Sedikit busy semenjak dua menjak ni. Lepas berkahwin, sibuk dengan kursus. Then, posting ke tempat kerja baru yang buat berlari seperti kaki tak jejak ke bumi. Serius busy di tempat baru. Eh. bunyi macam poyo kan. Berbeza dengan tempat lama yang mana masih ada masa untuk bersantai. Tapi kawan-kawan di tempat baru best sebab diorang gila. iyeee sangat gila.

Ok berbalik pada cerita asal.

Dulu plan wedding sendiri adalah sangat menguja kan. Cari idea for wedding. Cari baju for wedding. Apa je berkaitan wedding mmg buat i rase nak melompat2. Bila semua selesai, ahh rindu plak nk buat preparation. rindu plak nak cari idea. 
So disebabkan wedding is my passion, memang minat ke arah gentel menggentel bunga, jadinya cita-cita utk bisnes dalam line ini diteruskan. Walau penat terpaksa berkejar-kejar untuk kerja hakiki di ofis dan juga kerja gentel menggentel bunga, tapi hati puas bile dapat tengok customer happy dengan hasil kerja kite. En Kunyit selalu cakap. 'U berhenti je la kerja yang. Pergi gentel bunga je. I tengok u tak tido malam pun xpe sanggup kan kalau gentel bunga punya hal.' Hahaa. Memangggg.memang betul pun. balik kerja penat-penat tapi kalau gentel bunga punya hal, sanguuuuppppp.

So, pendekkan cerita sebenanye nak suruh korang 'LIKE' je FB page Mawar Melissa Wedding Concept. hehee.


Among services yang Mawar Melissa Wedding Concept (MMWC) provides adalah :

Hantaran Deco
Engagement and Nikah Mini Dais
Hall & Home Reception Dais
Handbouquet
Flower Arrangement
Flower Bouquet
Akikah and Cukur Jambul Deco
Candy Buffet
Photobooth
Bridal Shower 
Birthday Party 

Boleh contact MMWC via phone and email.

012-2572191 (Mawar)
012-8332616 (Melissa)
mawarmelissa.info@gmail.com

MMWC based dekat Melaka. So korang bley cuci mata dengan gambar-gambar dari Mawar Melissa Wedding Concept page ni eh.





















2 comments:

Noorsham Iqbal said...

seb baek suke gentel bunge...kalo suke gentel en.kunyit?mau dua2 xg keje...kahkahkah

Nadya Zahid said...

wowwww...congrats!