Wednesday, April 10, 2013

My Pecal and My Anjela eerrrrrr and My Kunyit.;)


Blog lama menyepi.
Ape ke hal nya rase macam kekok gila nak update blog.


Jadi marilah upload gamba secara berjemaah.
Seriously, these 2 little kids always make me melt.
Cair sampai rasa tak sabar nak ada anak sendiri.eh.
Xpe, kita pegang pada rejeki okeh?

Diorang ni sebenarnye my anak buah merangkap anak kepada couz2.

Yang handsome boy ni nama dia Kunyit.errr.
Ok ok, ini betul punya.
Handsome boy ni nama Ahmad Malik Faisal.
Umur setahun lebih tapi bijak sangat2.
Sekali ajar terus ingat and boleh ikut ape kita cakap.
Mudah mudahan nanti jadi besar jadi budak pandai dekat sekolah eh pecal!
Insyaallah.







Sexy Lady yang suke buat muka comel ni pulak nama die Anjela. Ayu Nur Najlah.
Tapi i panggil anjela sebab die sexy kalah Angelina Jolie.;p
Umur dua tahun lebih.
















Ginila gaya orang belum ade anak sendiri kan.
Maka marilah kita pinjam anak2 orang sekejap.
Kekeke.

1 comment:

Veelara Shamsyul said...

Anjela ni ade iras muka ko la mawar...chubby nye die.geram tgok