Monday, June 25, 2012

Siapa kata.

Siapa kata i tak mahu blogging lagi?
Siapa kata i lupa link blog ni?
Siapa kata i tak rindu blog ni?
Siapa kata?Siapa kata?

Cumanya masa tidak mengizinkan.
Cumanya keadaan kesihatan tak mengizinkan (i really want to share this with u guys.tp tgk laaa..)
Cumanya bila mula nak menulis, idea macam tak datang2.

Jadinya bile buka je blog ni, terus cke side bar pergi blog lain.
Blog hopping and hopping and hopping.
Jadinya bile buka je blog ni, terus baca past entry sampai bosan.
Jadinye bile buka blog ni, memang tak sign in pun.

Rindu nak menulis.
Rindu nak membebel.
Rindu.Rindu.Rindu.

3 comments:

shooting star said...

You, kenapa? tak sihat ke? Papepun tak care tau. i miss you.

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Aku paham. kbai!
Take care beb!

Mawar misswateva said...

yda, tak sihat sikit je babe..ni da ok cket.hee.:)
miss u tooo!tak sabar nk tgk baby u!

kidz,tq mek!i will.;)