Friday, April 13, 2012

Hornymoon replacement.Insyaallah.=)



Hello peeps.

Since kahwin i tak berkesempatan pergi lagi honeymoon with En Kunyit.

tak sempat lagi nk beramas mesra berdua.ewahh.=p

yela, time kahwin kan i dalam kursus 6 bulan.

Dapat cuti tiga minggu tapi terkejar-kejar ngn wedding preps and kemas mengemas.

So mmg tak sempat la kemana-mana, unless g penang sekejap lepas majlis bertandang.

tu pun sgttttt la rushing.

Bukan mcm honeymoon pun sbb semunye unplanned.




Since i da abes kursus ni, En Kunyit sound la jgk tny nk pegi mana2.

Kalau ikut die, right after kursus die ajak holiday+honeymoon.

Tp i macam berat je sbb takut cuti tak approved.

hahhh kauu.masin mulut..

memang tak dapek la nk cuti lama2 sbb i tukar ofis baru.

kau tak malu ke nk apply cuti seminggu kt ofis baru?

Nasib baikk.




So En Kunyit and i planned to have a trip during our 1st anniversary + birthday celebration + hornymoon replacement.

Ngehh..

Alhamdulillah,

Flight ticket done!

Hotel booking in progress.

Visa thingy later to be done.




hello there!

;)








4 comments:

Shu Shinju said...

waaaaa...syioknyaaa...kat mana ni erk..melbourne kah?? us kah??

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Perghhh, Perthhhhhhhhhhhh! ;p
fridge magnet satu chop!

farahfatihah said...

mek skg keje mana?

Dee Dee said...

Meet me la!! for a day or two!!