Wednesday, April 18, 2012

Groom Reception Photos.



Bile belek2 balik blog, rase mcm tak complete.


Rupenye, baru perasan gamba majlis bertandang tak upload lagi.


Takpela, biarlah lambat..janji ade.




so letsssssssss..;)









sedang ditata rias oleh couz En Kunyit merangkap MUA moi di hari kejadian.



Kak Lin mmg MUA, so senang cerita i hired je die as my MUA dan hasilnyaa....





*





*





*





*





*





*







Tadaaaaa......







i sangat puas hati!!



thanx Along sayang *muah*











Kekasih Gelap yang telah bergelar Kekasih sejati.





Owh,i sooooo luv this one!



selain menjadi MUA, Along Alin juga buat the henna design.



Cantik kann??





Perjalanan ke rumah En Kunyit.









with Cikgu Biah and Cik Olla.





With PIL.





Ni la die pelamin hasil titik peluh perantin.



Fully DIY by En Kunyit and i..=)



Gedik-gedik nak buat pelamin sendiri kan..hahh hamek dr A to Z sume kena buat.



flower arrangement tu i wat sorang dari pagi-pagi sampai la ke malam around 10pm.



Mmg sgt2 rushing dgn kursusnya masa tu.



Tapi alhamdulillah...memang puas hati sangat2 bile tgk pelamin da siap walau tak sehebat mana..=)







with En Kunyit's family.





My sewel brotha and sista!



Luv them!







The Groom Reception details :



Venue : Bahau, Negeri Sembilan



Date : 20.11.2011



MUA : Kak Alin (pm me for the contact number)



Wedding Dress : Rumah Kebaya Malaysia



Official Photographer : Sam Rais



Pelamin : DIY



Handbouqet : DIY





ok, nanti i upload gamba outdoor plak eh.



Tak best ahh upload sekali semua kann..

9 comments:

Umie Aisya said...

Cun weh!pelamin tu pon sempoi.nice sgt!

Azwana Shamsudin said...

kamoo sgt cantik, mawar! :)

LisaLisut said...

waaaaaaaa lawa2 gmbr sam rais tgkp kat majlis u :)

choclairissa@intan marliana said...

wahhh sgt tabah diy hbq..super cantik..selamat pengantin baru dear :)

Anonymous said...

nk contact no MUA itu bole? emel ke y_da267@yahoo.com
Thanks

Anonymous said...

hi cantik la gamba u..seryes sgt cantik..kawan2 selalu cerita masalah utama photog adalah part bila nak dapat album dgn softcopy tu..ada yang sampai setahun tunggu..photog u ok tak?cepat tak dapat?

harap dapat bagi feedback.. = )

aTy _faRed~ said...

waaahhh...gojes nyer u..:)

Mawar misswateva said...

tq all!;)

hye miss anon,
sam rais was my photographer during my nikah and groom reception.album die lambat siap. and i would like to recommend u to my reception photographer, mohd ming.
ni link during my reception.
http://mygurldunhill.blogspot.com/2011/12/update-reception-121111-sedikit.html

u bley tgk his artwork here :
http://mohdming.com/blog/

Anonymous said...

tq byk2 for ur info..really appreciate it!!

nanti i usha2 ur reception photog..

tq byk2 tau = )