Tuesday, October 25, 2011

Cuti Kawen 3 minggu!!Yeahhhh!!

Alhamdulillah..
Finally dapat jugak tawu berapa hari dapat 'lari' during my wedding!
=)

Actually En Kunyit dan i memang da redha dari awal lg.
Malas da berharap lebih-lebih sebab tengok previous batch dapat 2 hari cuti pun da baik.
Hornymoon jugak terpaksa difikirkan kendian hari lepas abes kursus.

Tapi semalam jumpa dengan penyelaras kursus, and dapat berita gembira!
I diberi perlepasan untuk cuti 3 minggu!
Yeaahhhh!!
Syukurrrrrr!!!

Walau terpaksa ulang a few moduls,lagi bagus kot dari dapat cuti 3 hari.
Kann??

Sekarang i da boleh senyum panjang..
=)

Owh yeee..sekadar ingin berkongsi.
Sehingga hari ni i da berjaya kurangkan berat badan sehingga 3 kg!
Amiiiiinnnnn..


p/s : Sedang gigih mengedar kad jemputan..
Sape2 yang nak dtg my wed, u are most welcome girlssss!!
Do leave me ur address k!
**muuuuuaaahhh**








4 comments:

LisaLisut said...

omg hoyehhhh 3 weeks!!! aminnnnnnnnnnnn.
ok now i miss 3 weeks hols masa kawin aritu.haha..letih ni.tp cuti dh tgl 2 hari je.sigh

Shu Shinju said...

waaa..congrats dear.. dpt gak kamu cuti panjang kan..:)

Renee Meow said...

yeay happy for u..!! rezeki tu.. best gila kot cuti smpai 3weeks.. best2.. :)

Nini Mohd said...

woahhhh~ best giler dapat cuti kawen 3 minggu.