Tuesday, September 27, 2011

Bile tinggal 3 hari je lagi..

Bile tinggal hanya 3 hari je lg untuk ke kursus.
Bermakna tinggal 3 hari jugak untuk settle kan segala hal yang masih pending sbb hanya tinggal 1 bulan 2 minggu je sebelum Hari Besar itu.

Yeeee..Tak seperti org lain, Hari Besar i jatuh ketika i sedang berkursus.
Bukan sebarang kursus, tapi kursus yang bikin i tak boleh balik rumah walau seminggu sekali.
Mungkin hanya dapat balik 2 minggu sekali.
Atau mungkin juga sebulan sekali.
Yang paling penting kursus ni hanya akan tamat pada 31 Mac 2012.
Dan pada Hari Besar itu, i hanya dibenarkan pulang pada Hari Jumaat hingga Ahad.
Means tiada waktu untuk last minute preparation, tiada waktu untuk berehat-rehat selepas penat menjadi Ratu Sehari.
Apatah lagi untuk berhornymoon.Jangan la berharap.
Memang langsung tidak berkesempatan.
Sedangkan Cuti Hari Krismas pun belum tentu dapat balik, ini kan pula untuk bercanda ria.Mintak mahap.



Kepada bakal husband,
I minta maaf sangat sebab tak dapat buat last minute preparation bersama.
I minta maaf sangat sebab tak dapat tolong dari awal untuk buat DIY pelamin seperti yang dijanjikan.
I minta maaf sangat sebab tak dapat sediakan segala keperluan u untuk 6 bulan terawal nanti.
Maaf sangat-sangat.

Owh, satu lagi sebelum i lupe..
I minta maaf sebab terpaksa juga claim honeymoon.Walau kena pergi tahun depan.=)



11 comments:

Shu Shinju said...

sgt cantik gambat last tu...

btw, selamat bertungkus lumus yer..hope semua berjalan dengan lancar..:)

amin...

♥ balkidz_hunny ♥ said...

alaaaahaaaaaai. sian ko mek!
takpe, yakin je sume preparation dah okey. insyallah semoga semua berjalan lancar :)

take care darah maniess :)

Hunny Kitty said...

good luck dan semoga semuanya berjalandengan lancar~

farahfatihah said...

huhu sadisnye bila ken ag DPA 6 bulan..xpelah...redha je yer..cepat sikit confirm nnti hehehehe nway good luck yer...

busu said...

really ha? bolih call ke tak? taapalah, last minute preparation not to worry, we will be there a few days b4 the wedding...

Renee Meow said...

sedeynyerrr.. tp ape nak buat kan, work is work..for ur future family gak kan..lepas ni da jd big boss xde da camni..hehe.. gudluck dear..

cikFM said...

sedihnye u mawaii.. sabar ye.. harap semuanya berjalan lancar..

shooting star said...

Be cool, be calm babeh! Takpe, sure aboy faham. Yang penting korang happy & excited okey for that day. Sekali seumur hidup nie! Insyaallah :) When the day come, bila semuanya dah habis. Sumpah, lega sangat u! *aceh,mentang-mentang dah lepas* :D

Good luck yang! :)

Mawar misswateva said...

shu shinju : thanx babe.i pn harap semua berjalan lancar.=)

kis : tq mek.cuak nk pergi kursus sbenanye ni.

hunnykitty : aminnnn...=)

farah fatihah : tensyen kot kne kursus 6 bulan.tp mcamane pun tetap kne g jugak kan. haiiih.tq farah!=)

busu : betooollll..ini bukan cobaan tau. kalau tengah dalam hutan memang tak boleh call sbb phone tak de line.

Mawar misswateva said...

reene : btol..btol..btol..work is work.apa boleh buat.redha je reene.=)

cikFM : sedih laa..tp takpe.hope everything ok. ramai yg tinggal kt rumah boleh tolong.=)

yda :yup babe..aboy faham rasenye.tp i la yg kesian tgk die.huhu.lepas settle semua mesti lega gile..tp i ni x lega lagila, nk kna sambung kursus balik..huhu.

papaYA said...

Melompat blog..

Selamat berDPA :)
Semoga segalanya berjalan lancar.