Tuesday, January 11, 2011

"What's Hot is Gettin Hotter"

Woott!!wooottt!!Calling for all B2B!!
CST buat contest lagiiiii..
Hurry up!
Pada sesape yg mmg nkkkkk sgt CST cover korang pny wedding secara FREE, i ulang secara FREE..preeee u olsss sape nk bg kn??
Pastu dpt pulak korang pakai wedding dress yg super gojes dr Lynda Rahim designer idaman i tuuuuuu!!=(.. secara FREE jugak.
Join la contest ni. Sumpah rugi klu korang x join!!
I klu bley pn nk join lg, tapi apakan daya...confirm x menang da..=D
kang org meluat plak...lepas ekau..ekau..lepas ekau..ekau..hee.

Dpt pakai dress dr Lynda Rahim, pastu CST cover plak wedding korang tu.
Perggghhh... sumpah meletop lu org pny wedding wa ckp lu!
Meletops nokkkk meletopsss!!

Confirm meleleh air mata anak Mak Enon belakang rumah u ols tu nt k!
haha.=)



So here goes the details of the contest...

Objective

- Bagi meluaskan lagi konsep dan idea-idea yang dibawakan oleh CST & LYNDARAHIM KUALA LUMPUR.

Tumpuan

- Para blogger, para facebooker,

Bagaimana utk menyertai

- Click LIKE di www.facebook.com/cstproduction dan www.facebook.com/LYNDARAHIMKUALALUMPUR

- Tukarkan picture profile anda kepada picture profile sama seperti CST PRODUCTION dan LYNDARAHIM KUALA LUMPUR sepanjang contest ini berlangsung (6 Jan - 20 Jan 2011)

*Picture profile boleh di download dari www.cstproduction.com/contest


(ni profile picture yg korang kne tempek kt fb korang yee dr 6 Jan-20 Jan 20011.)

*Jangan lupa setkan thumbnail picture profile anda kepada gambar chili merah tu. lihat panduan pada profile CST.

- Updatekan status anda kepada "What's Hot is Gettin Hotter" dan tag kan CST PRODUCTION & LYNDARAHIM KUALALUMPUR

- Pilih salah satu tajuk di bawah dan olahkan secara paling creative di dalam blog anda atau facebook notes:

1) My Dreams "Wedding". (anda boleh ceritakan konsep wedding yang anda impikan)

2) My Dreams "Love Story". (anda boleh ceritakan jalan cerita cinta yang anda impikan / kisah benar anda)

- Dan diakhir penulisan, letakkan logo CST & LYNDARAHIM KUALA LUMPUR beserta link ke www.facebook.com/cstproduction & www.facebook.com/LYNDARAHIMKUALALUMPUR

- Kemudian emailkan penyertaan anda kepada cstproduction@gmail.com

1) Nama anda

2) No Tel anda

3) Facebook ID anda

4) Link entry blog anda / link entry facebook notes anda

5) Tarikh Majlis anda (Jikalau berkaitan)


Hadiah?

ni paling meleleh air mata tgk k.

- 1 event full coverage by CST PRODUCTION photo & video (Majlis pernikahan / Persandingan / Pertunangan / Aqiqah / Birthday / etc... )

- 1 set wedding Dress Bride & Groom (worth RM4000++) by LYNDARAHIM KUALA LUMPUR.

- Hadiah ini valid sehingga 1 Jan 2012 sahaja.

- Hadiah boleh di tukar milik.


Siapa yang boleh join?

- Sesiapa yang mempunyai blog dan facebook yang meminati hasil kerja CST & LYNDARAHIM.

- Sesiapa yang ingin berkahwin.

- Sesiapa yang ingin menghadiahkan hadiah utama ini kepada kwn2 atau adik beradik.

Pengadilan

- Pihak kami akan memilih pemenang berdasarkan penceritaan yang menarik dan voting dari para pembaca. 70% daripada voting & 30% daripada Juri CST & LYNDARAHIM.


Tarikh Tutup penyertaan

- 6 Jan - 20 Jan 2011 (Penyertaan)

- 21 Jan - 31 Jan (Online Voting)

Sebarang pertanyaan

- Hubungi 0341050843

*Now you can start Dreams for Something.. GOOD LUCK..


So korangggg..Dan lagi nk join contest ni.ade lagi lbey kurang 9 hari lagi tarikh tutup!


P/S (i): Jgn takut nk join contest ni even korang tak ramai followers kt blog or friendlist dlm fb!Ingat..30% dari CST dan Lynda Rahim. Dorang akan pilih yg terbaik, unik dan yg penting best!


P/S (ii) : Uhuk..Uhuk..Errr..errr..Datin Lynda Rahim xnk sponsor ke pemenang tahun lepas datin??haha!=D




5 comments:

Shu Shinju said...

dah join...hihihi...:)

Mawar misswateva said...

shu~gudluck!;)

K.I.N.A said...

mawar, bagi tips macam mana nak menang bleh?haha

lalink7 said...

bestnye awak menang dlu..hebat2...hehe =))

Mawar misswateva said...

kina~bagi tips ehh?kina lagi laaa byk menang contest kn. sbenanye ikut rezki masing2 kan..=)

lalink7~best2..hee.dpt shoot ngn CST mmg best!;)