Sunday, January 23, 2011

Pergola Dais. What say u?

Peeps..
Skrg i sedang sibuk mencari Wed Planner/ Bridal Boutique for bertandang at Negeri Sembilan.
to tell u guys the truth mmg a bit difficult and pening jgk la nk cari WP/BB for bertandang ni.
Nak2 lagi dengan i yg agak cerewet ni.
Dalam lebih kurang 2 bulan i survey2 WP/BB for bertandang ni, i tgk most of the WP/BB kt negeri sembilan ni mmg suke design Pelamin Pergola mcm gamba2 kt bawah ni.








For me, it is very unique dan nmpk lain dari common pelamin yg salu kite nmpak..
will consider this for my bertandang.
Tp since i survey Negeri Sembilan pny WP/BB, baru i nmpk pelamin mcm ni..

Smpi i tny En Kunyit, "U..org Nogori mmg suke pergola2 ni ke?"
;)

So what say u beauties??
cantik kan?

10 comments:

ElyaElmo said...

mek!pergola tu..yg tiang tiang tu ke?? i tak tauu...haha..
ari tu i tgk..butik andaman Al finaz..die nye pelamin pun mcm ni gak..

Rilla said...

I say "yes". Memang cantik..kalau tambah bunga/kristal jurai-jurai lagi tambah cantik.

LisaLisut said...

cntikla mawar..aiyoh..i yg majlis kt seremban tak jmpe pulak butik ni.huuhu..less research..cntik2..

LisaLisut said...

la! bila tgk alamat jari2 salina ni dkt dgn rumah mak saya!! ayoyoyoyo. *dah lisa dah*hehe

Mawar misswateva said...

elya~yela pergola yg mcm2 pondok2 tu cket..haha.i x pnah tgk b4 ni.bile survey2 yg kt sremban pny butik baru la nmpk pelamin cenggini.

rilla~cantik kann..owh kristal2 juntai tu i da plan utk wt for nikah..hee.=)

LisaLisut~laaa..senangnye u..pe tgu lg Lisa.cepat2..haha.=D

nizabeba said...

babe, pergola mmg cantek!! sbb nmpk cam ala2 garden wedding..hehe..

Renee Meow said...

my answer:yes! chantek ler ala2 garden..yg 2nd pic tu sweet sgt2..!! ;)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Mawar misswateva said...

niza~kannnn..tula,cantik kan.

renee~thanx babe.=)will consider this for bertandang kot.tgk cmne nt.=)

Nadya Zahid said...

mawai...cantik la beb...i suke..sebab die mcm english2...
u ltak bunga2 dah cantik beb...
i will say YES!!!

KISaHKASiH said...

cantik!!!..suke yg last skali tu..