Tuesday, November 23, 2010

Top 10 CST True Love Contest!Click Like ok!=)

yeaaaaahhhhhh!!!!

malam tadi elya smsed me said that i've been selected as a top 10 in Our True Luv Story Contest by CST Production...
Thanx dear!!
*hugs*

I punye sexcited macam da menang padahal baru top 10 je kot!!haha....

nak buek camano, mmg en kunyit and i mengidam sgt nk ada save the date video yg supercool seperti elyana itu!!
And xmo org laen, nk CST jugak!!! hahaha.

mak tunggu duit dari langit tak turun-turun, so mana tau mungkin rezeki kawen kami u olsss!=D

ok readers yg cun-cun, comel-comel, gojes-gojes (wah bodek nampak haha) sila klik sini to read all the top10 stories.
Mine is number 2..hihihi yang kisah Budak Perempuan gedik tu...=D

Just klik 'like' kalau suka, kalau tak suka pon klik 'like' jugak..(tak kire.. paksa ni!!haha)
Thanx guysss!!
*hugs*

Owh yes..and not to forget Khumaera is in the list too!!!=)


11 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

aku dah vote kau dah! :)
semoga ade rezeki ko nanti :) lagipon wedding ko memang amik ngan diorg kan?
good luck babe!

anaztasias aira said...

already !!! dear check ur inbox please. email yg u letak bawah gmbr video tu. thanks !!!

ElyaElmo said...

hihih..yeayyy!!!! :D

sk said...

congrats mawar!! nak kena baca dulu nih.. nnt i vote! hihihihi

Shu Shinju said...

dah vote...gud luck dear... ade chance tu..:)

Mawar misswateva said...

kidz~tq kidz!syg ko..hee.=)
aah amek ngn dorang..mane tawu rezki kan.!

anaztasias aira~ emailed u oredi!=)

elya~tq tau!

sk~okeh..sila lahhh bace.=p

shu shinju~tq shu!insyallah..=)

Sharifuddin & Shakina said...

bila nampak praktikal kat melaka tu terus kina vote tau! hehe..vote utk khumaera juge..arap2 rakan2 b2b menang..caya la..

Mawar misswateva said...

tq soo muchy kina!=)

Atiqah Adnan said...

wah bertuahnyee..
i likee... hee~
congrats dear..

nYomeL said...

sudah vote juge! gud luck~!! ;)

"missrivebell mumun" said...

good luck