Tuesday, October 19, 2010

Msg from Madinah!

So far Cikgu Biah and Cik Olla ok kt Madinah.
Alhamdulillah...

Knowing that their doters sumenye adalah sgt cengeng, makanya everyday either Cik Olla or Cikgu Biah akan call dari sana..Tp tiap kali call, tiap kali tu la sume nangis mengongoi2..Especially Baby and Nano..=(
Nano lagi la sbb die yg paling rapat dgn Cikgu Biah..

Ade a few msg from Cikgu Biah yg kdg2 wt i gelak and rase die dekat je ngn i..
Maybe bile blk dr masjid tu sempat la die shopping2 cket..maka antara msg nye berbunyik cmni..


'Mawar..Kt sini jubah cantik2. ade 1 tu cantik, tp besar...size 56.Tny busu nk tak?'

'Beli jela...Kalau besar bley alter. Tp klu Mawai nk yg size plg kecik tau'


'Mawar, hp kt sini murah..Blackberry RM400..murah tak?'

'Murah la..Tp tgk btol2...Blackberry ke blueberry?'

Mane aku tak gelaknye..bley plak msg2 cm tgh shopping kt M'sia je kan..

Errr..tp bukan blackberry da diharamkan ke kt sane?




5 comments:

Squarecut Ring said...

Miss mawar, sile amek award kat my blog k. ^_^

si kecil said...

miss mawar!! first time saya masuk blog awak..saya penah guna gamba awak dulu..ms nk carik baju tunang.
boleh cari kt entry2 lama saya.
ampun ye..saya jumpa kt google.
sangat excited ok jumpa blog tuan badan sendiri..

busu said...

Wai, pakai nampak ibu balik ibu dari mekah, busu pun kena pakai tudung jugak la, sbb dah belikan jubah... haiz....

Mawar misswateva said...

busu, bley je pakai jubah klu tak pakai tudung kan...=D
haha.jahat ek.
xpe2..kalau busu nk pakai tudung silakan..mawai support dlu.mane tawu nt mawai ikut jejak busu.hee..=)

thezaila said...

suwiiit nya cikgu biah.. jauh jauh .. teringat kt anak di sini.. =)