Wednesday, January 13, 2010

My SUPER DUPER bz week!

pfffttttt!!
Really tiring week!Sudah 2 ari stay kt ofis smpi ke tgh malam keliwon angkara closing acc! xkan la kerani2 haku boleh stay smpi kol 12 tgh mlm, aku plak kol 8 da terhegeh2 nk blk!
Harusssss la aku menggagahkan diri jgk blk saing dorg..
Ari Jumaat lepas terpakse baby n En Kunyit same dok melanguk tgu kt ofis smpi tgh mlm. Klu aku tawu dr awal aku kne stay smpi tgh mlm, xdela aku soh En Kunyit amek aku kt ofis cm bese!Siap aku soh baby kua kelas awal, kol 4.30 konon2 sbb nk cepat cket blk Melaka.
Hahhhhh, last2 hambikkk ko smpi ke tgh mlm dorg kne tgu aku kt ofis!Heee..Seb bek laaa. ade jgk aku peneman!Klu x sangap gak dok kt bilik sorg2.=P
da blk ofis tgh2 mlm tu pn, nakkk jugakkkk blik Melaka mlm tuuuu..Hape pny pesen la aku pn x pham ngn diri aku ni.Mcm kn ade Brad Pitt je tgu aku kt Melaka tu knnnn..=P
Arini i berjanji nk blk umah b4 kol 7.30pm! Harap2 tercapaiiii... Kje sume aku nk sambung sok.
Sume bdk ofis pn da blk...Kang xpasal2 ade plak 'peneman' aku senja2 ni..Uisshhh!!mntak jauhhhh..Jap lg ni kang aku nk kne trun basement sorg2.seriau plak ttbe..
Kla, baik aku cau skrg!

4 comments:

ZERO VENDETTA said...

urm year end and early of the year mmglah banyak rushing sana sini sbb nak closing account and audit nak masuk.samalah kita,bosan!!!

Mawar misswateva said...

huhuuu..tawu xpe!
bosan!bosan!bosan!=(

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekek cianyer u byk keje ek...hehehe kipidap babe!!
hati2 bila keje sampai lewat mlm

Mawar misswateva said...

tula risau je nmpk yg bukan bile kt ofis mlm2..=P