Tuesday, January 6, 2009

Special Gift

Ingat tak tyme En Kunyit nk pergi Perak ari tu?Kan aku ade bg die Special Gift. Nk Tawu pe Special Gift yg dimaksudkan?



*
*
*

*
*
*

*

*
*

*

*

*

*






Tadaaaaa............





Bg korang mayb x special la..Tp bg aku ianya sgtla special okkk. Let me explain why it was such a special for me.

Ok...Firstly, yg dlm wrapping kaler biru tu just a green clour bed sheet that i bought from aussino. Yela..nak dudok hostel bg la bed sheet kn so that tiap2 mlm die akan rindu dkat moi..B4 tdo bia die ingat ai je. Jgn asek dok igt org len..Hahaha.

Nmpk x that very lovely card??Tu i order from my colleague,Yan..Die ni sgt la creative dlm bab kad mengekad ni eh (ape maksud kad mengekad ekk?ai hentam jeee!!). On top of that, inside the yellow "love" box i put 30 numbered cadbury chocolates with love note inside each of the choc and asked En Kunyit to have it once a day for 30 days. He must follow the numbers that i have wrote at the choc's wrapper. Means genap sbulan die tgl kn saye, choc tu pn abes la...Huhu. Harap die patuh the rules la kn...Like my colleague said, jgn nt die mkn je sume trus sbb nk tahu pe kt dlm yg i tulis tu. Jgn kate sbulan, sepuluh minit pn choc tu bley abes klu cmtu.. Penat aku kne bkak satu2 choc tu, lpastu ltak note dlm tu, lpastu tampal blk gune double side-a-tape...Perggghh. Kire penyabar jgk kn aku... Banga byk kali tny "ko wtpe tu wai? Treasure hunt ke?". Pas2 die gelak kan la tgk aku beria2 wat bnd tu...Elehhhh, jgn bsok2 aku tgk ko wt bnd yg same sdayyy.

-ME-

misswateva

3 comments:

e/k said...

wei bodoh!! kau dah sasaulah ni mcm kitaorang..hahahaa

misswateva said...

aku mg da lame sasau da la meyy.tp aku sentiase cool...hahahaa

musica said...

cik mawai, keep perasaan "bersemangat" itu smpy nanti yerk..!!hehhehehe...untung kunyit..nggegegeh!!