Wednesday, November 16, 2011

I'm Married!Alhamdulillah..

Syukur alhamdulillah..
Dengan hanya sekali lafaz, pada 11.11.11 i sah bergelar puan!
Isteri kepada En Kunyit dan dinikahkan sendiri oleh Cik Olla.

Perasaan??
Cuak,risau, happy, sedih...Semua ade la!
Macam tak percaya yang DIA adalah jodoh yang terbaik buat i.
Siapa sangka dari perkenalan sebagai 'kekasih gelap', kini kami sah menjadi suami isteri.
Syukur sangat pada tuhan atas kurniaanNYA!


Tanggungjawab sebagai seorang isteri bermula..walaupun i terpaksa berjauhan dengan En Kunyit sehingga bulan April next year.
Harapan i agar En Kunyit boleh menjadi ketua dalam keluarga kami kelak dan boleh memimpin i menjadi seorang isteri yang solehah..


Gambar di sekitar Malam pernikahan yang i cilok dr fb OP.
=)



My DIY nikah dais.

Me while getting ready for nikah!
eh, muka macam cuak..Tp i byk kali tanya kt mua bila i nk rasa takut.
Seriously, rasa takut lambat sangat sampai.

Done with the make up!
Subhanallah..i luv the natural look.=)


Hubster interviewed by tok imam!


Masa ni da cuak..
I mintak permission dengan tok imam untuk keluar and tengok sendiri En Kunyit dinikahkan.
Sekali seumur hidup, i x nak tertinggal detik itu..
=)


Sedikit info malam nikah :

Official Photographer : Sam Rais
Official Videographer : CST Production
Make up : Salima
Nikah dress : Rizman Ruzaini
Nikah hijab and veil : Rizman Ruzaini
Nikah Dais : DIY
Nikah shoes : Summit Signature
Nikah Handbouqet : Intan Norazam Abd Latif
Henna : Chanteq Henna Creation


Later i akan review details of malam nikah k!
Nite2!






22 comments:

teacher anis said...

tahniah..nice sangat picture2 tu...semoga bahagia dunia akhirat

farahfatihah said...

mawaiii tahniah n sori sgt2 xdapt dtg wedding, maklum, dah sarat xlarat nak jalan jauh2 hehehe...

anyway, semuanyer cantik!!!! sgt gojes!!!!!! moga kekal hingga akhir hayat k

nYomeL said...

Congrats Mawar!
U look stunning. cantek sgt2~!
The makeup was really natural.

♥ your DIY dais too!
eh, and spot the handbouquet from Intan! cantek btul laaa.. :D

Mimin said...

make up cantik. bj cantik. hb cantik. dais pon cantik. nk u review dais dlu ble?

k|ree said...

sangat lah cantik...:)

Miss Aai said...

seriously mawai cantik!suka dais,dress,make-up semualah! :)

ni@ @in said...

congrats mawai...sgt2 cantek(^_^)

LisaLisut said...

mawar,congratssssssssssss :)
i sangat terkilan tak dapat dtg ke wedding u sbb u attend mine :(
byk sgt wedding tak terkejar..sorry sgt2. u sgt gorgeous and gmbr2 sam rais yg capture u sgt cantik! i am sure u enjoy ur day kan.tahniah again from me and hubs :) semoga bahgia ke akhir hayat okay :)

Shu Shinju said...

tahniah... semoga ikatan yg dibina..kekal hingga ke akhir hayat...bahagia didunia & akhirat..amin...

cantik sgt la kamu dear...

Fatin Nadhirah said...

like the attire, how much wt dgn rizman ruzini then ad link utk henna n makeup...TQ

Fatin Nadhirah said...

like your attire, how much wt dg rizman then ad link x utk henna n makeup...TQ

veesakura said...

congrats! kamu nampak sangat cantik! semoga kekal berbahagia selamanya. aminnnn

::mai:: said...

cantik....congrats..smoga berkekalan hingga ke anak cucu, bahagia dunia akhirat

Momma Qiestina said...

lalingggggggggggggggg!!!

tahniah..wah bukak je entry awak dah akwen tarikh cantik.am really happt 4 u..

selamat dtg ke kelab kawen ye,lepasnii cptla join club momma..

waaaaaau CST tuuu, nanti tempek sini plis.

Azwana Shamsudin said...

tahniah..! cantik sgt!

hazlynda kushairi said...

Sahabat gilaku, CONGRATS BABE!

Mmg gila, sehari sebelum pun nak jumpe, rindu aku lah tu!

happy for you babe, mcm yang aku dah bilang 66x, mcm tak caya. Aku still ingat suruh ko pujuk Kunyit kawen 11.11.11 HAHAHAHA gila!

Love you!

hana yoriee said...

mawar, semua cantik2 belaka! akan ku tunggu review nya. Sekali lg, tahniah dah sah jadi isteri en kunyit!! hehe..

nia said...

subhanaAllah. cantik. cantik yang teramat!

ENEF with ♥ said...

So beautiful! Congratulation to both of you!

Nina Juhari said...

darl, tahniah.. semoga sampai tua.. :)

Reen Tart Nenas said...

i love the make up. congrats :)

✿ milly molly ✿ said...

kamu sangat cantek sis! :)