Monday, July 5, 2010

Selamat Pulang Ke Sangkar masing2.

Ya tuhannnnnn..
I jadi pelik ngn diri i bile boleh tahan smpi 2, 3 ari langsung x bukak blog..
Langsung xtgk perkembangan blogger2 lain..
Lgsung xde update blog..
Kalau dulu, first thing yg i bukak bile sampai ofis adalah blog..
Tp skrg da tak..
Kdg2 i pn lupe yg i ade blog.teehee..
Eh xmola cmni..
I rs cm jd berudu dlm pipet je bile tak tahu perkembangan org lain..
Kalau dulu, blog list kt side bar tepi ni i akan bace everyday..
X sempat pagi, i bace ptg..
Tp skrg ni,langsung tak..
(Eh, da knape ngn i ni asek dok ulang kalau dulu..kalau dulu.org nk cite pasal skrg ni.yg i n x abes2 kalau dulu..*lempang diri sendirik laju2*)

Owh yeee..
Smlm En Kunyit da balik Perak..Sian die da kne start menghadap segala tok nenek assignment.
Smlm pn kitorang hantar Baby g umah sewa baru die kt seksyen 7.
Uuurghh..menakutkan.Gelap semacam je area blok die tu. Cikgu Biah pn risau ngn environment kt umah sewa baru die ni..cm x selamat je. En Kunyit ckp kt area tu motor salu kena curik.Lagi la Cikgu Biah risau..Dala si baby ni salu blk kol 2, 3 pagi..Ngn wat kje kt studio nye lagi,ngn menyimpang tmpat len lagi..Adehhh, wt org risau je.
Ngn parking kete cm x slamat..Rumah die plak selagi x abes tingkat selagi tu rumah die x sampai..Tinggi nk mampuiiihhhh!!


Baiklah sayang2 ku sekalian..selamat pulang ke sangkar masing2.=)
Tgu nt November baru cuti balik..


** Pagi2 td aku dpt call dr Baby, "Budak kelas baru aku ni hensem2 dowh!"
E'eh, ampang menggeletis si Baby..Smlm time nk anta die blk mengemol2 xnk blk.Ni die da mula daaaa..
Oklah..
To Baby, selamat belajar dan selamat menggatal..
To En Kunyit, selamat belajar.Kalau menggatal, selamat la u nt i tumbuk,sepak terajang dan sewaktu dengannya kejekan.
Sekian..=)

3 comments:

^fafau^chipshana said...

mawar, kalau dulu i salu bace blog u senyap2,sekarang dah x senyap2 lagi ek?haha..

dah..cepat2 update lagi dong~

Dee Dee said...

AHAHAHHAHAHAHAHAH.. kesian kunyit. LOL

Mawar misswateva said...

napela u bace blog i senyap2..seb bek da tglkan jejak kan skrg..haha.=)
huuiiihh.tula nt x bz i hupdate lagi k dear..