Tuesday, August 18, 2009

Susah Sgt Ke??

Susah sgt ke nk ikut ape yg aku nk?
bende ni bkan slalu okkkk.
Sume yg die wt cm aku pakse.
lepas ni, sukati la die nk wt cane pun.
aku ikut kannnn je.
Mls aku nk pakse2..
Klu nk wt tu biar la ikhlas.Bukan cm kne pakse.Ni tiap kali cte psal benda 'alah' ni confirm cm nk tak nak je.


p/s : Utk 'U'...
Sila ingat conversation kita mlm (17/8/2009) td b4 i tido,u tgh wt keje tu.
Ingat sampai bile2 ehh.I da mls nk ckp.Mmg spatutnye ikut perempuan okkkk.


Aku gerammmm ni weihh..grrrrrrr!!!

4 comments:

AmyMizzunderstood said...

wow..ni btl punya marah ni..babe rilex sket..tarik nafas dlm2 then lepas..buat la byk2 kali..then istighfar..ok?

biasala..time mcm ni..byk sungguh dugaan Dia dtgkan..jadi nya kita kena la kuat sket..jgn cepat giveup..maafkan pasangan kita secepat yg mungkin..ok?

Mawar misswateva said...

waaaahhh amy..
thanx2!
sgt gerammm..da jd tmpat luah marah plak kt cni.h0h0..
neway thanx for the advice.;)
kne byk blaja dr u la cmni nk jd penyabar cket..=)

green apple said...

ni ape hal kah??

Mawar misswateva said...

ni gile meroyan jap kak di.=)